Ludwig Svennerstål ny världstia i fälttävlan

Senaste nytt

2013-10-01

Ludwig Svennerstål ny världstia i fälttävlan

Ludwig Svennerstål är ny världstia på fälttävans senaste världsranking, som kom i dag.

Läs mer i Hästmagazinetsenaste nytt

2018-02-22

Linus Herzig vann första omgången av Morgondagens vinnare

Torsdagen i Göteborg började med första klassen av Morgondagens vinnare, en 1,30-hoppning i en fas. Klassen vanns av Linus Herzig och Bologna.

Läs mer på Hippson.se
2018-02-22

Stephanie Holmén laddar batterierna på spa

Stephanie Holmén är på plats i Göteborg för att tävla med bland annat Flip's Little Sparrow. Vi passade på att ställa tio snabba frågor till den unga ryttaren som snabbt etablerat sig bland världseliten med just Sparven.

Läs mer på Hippson.se
2018-02-22

GHS: Torsdagens program och tv-tider

Under torsdagen rullar tävlingarna igång rejält i Scandinavium. Det inleds med ungdomshoppning följt av dressyrens första kval i helgens världscup. Innan kvällspasset med hoppning blir det en clinic med Anna Blomgren och Will Rogers.

Läs mer på Hippson.se
2018-02-22

Hästgödsel kan ge ny ridanläggning i Växjö

Växjö Ridklubbs nuvarande anläggning är fallfärdig och riskerna för olyckor är stora. De vill bygga en ny anläggning, som väntas hamna på runt 90 miljoner kronor. Nu hoppas de att hästgödsel ska ge ett ordentligt klirr i kassan.

Läs mer i Vxonews
2018-02-22

Mollis Persson utsedd till Årets dressyrtränare

I samband med Göteborg Horse Show i Scandinavium tilldelas Mollis Persson utmärkelsen Årets Dressyrtränare i Sverige 2017.

Läs mer i Kristianstadsbladet.se
2018-02-22

GHS: Emilia Liljegren till final i Scandinavium

13-åriga Emilia Liljegren är klar för final i Sverigeponnyn, som avgörs under Göteborg Horse Show.  På sin C-ponny Max kom hon tia i onsdagens semifinal och blev därmed sista ekipage till final.

Läs mer i Trelleborgs Allehanda
2018-02-22

Så växte insamlingen Ride against cancer fram

När Mika Thalén behandlades för bröstcancer hjälpte hästarna henne att klara av den tuffa tiden. Efteråt ville hon göra något – hon startade Ride against cancer som så här långt har samlat in omkring 130 000 kronor till cancerforskningen.

Läs mer på Hippson.se
2018-02-21

Tobbe hyllar favorithästen Nicke med turné

Från Abu Dhabi till Vestfold via ett litet stopp hemma i Sjörup, väster om Ystad. Tobbe Larsson och hans hästar lever ett kringflackande liv. Snart väntar dessutom en jubileumsturné för hästen Nicke som fyller 20 år.

Läs mer i Ystads Allehanda
2018-02-21

Stephanie Holmén siktar mot final efter skrällen

För drygt fyra år sedan började Stephanie Holmén jobba hos stjärnryttaren Peder Fredricson. I januari vann hon sensationellt en världscuptävling. Nu ska båda tävla i Göteborg och siktar mot världscupfinalen.

Läs mer i Hallands Nyheter
2018-02-21

Bianca Maggi toppade Sverigeponnyns semifinal

Det var mycket nerver när det var dags för c-ponnyekipagen att göra upp om de tio finalplatserna. Ryttarna bedömdes av Karin Martinsen och Helena Feuk som gav allra högsta betyg till Bianca Maggi och NorthCandra Aramis.

Läs mer på Hippson.se
2018-02-21

Webb-tv: "Hjälp, bommarna kanske bits!?!"

Elin Anderssons uppfödning, Hästkullens TopNotch e. Kannatol u.Quite Nice ue.Quite Easy, är ett riktigt charmtroll. Inte nog med att han är en härlig individ att hålla på med – han får även folk att fnittra i sociala medier. 

Läs mer på Hippson.se
2018-02-21

Disa om att rida Sverigeponnyn: "Det ska bli häftigt"

I semifinalen av Sverigeponnyn som avgörs under onsdagskvällen gör 27 ryttare från norr till söder upp om lördagens finalplatser. Hippson träffade en av de ryttare som åkt längst, Disa Ågren, strax innan det var dags för bangång.

Läs mer på Hippson.se
2018-02-21

GHS: Stor dramatik och spänning väntar

Gothenburg Horse Show arrangeras för 42:a gången i år och gör det med Europafinal i världscupen i hoppning och världscupdressyr. Flera av våra bästa hopp- och dressyrryttare är på plats och de lovar att bjuda publiken på spännande tävlingar.

Läs mer på Hippson.se
2018-02-21

SWB-profiler kräver dispens för Sezuan

En grupp erfarna och välkända svenska uppfödare av SWB-hästar kräver i en ansökan till avelsnämnden att avkommor till trefaldige världsmästaren Sezuan ska få registreras som SWB. 

Läs mer i Tidningen Ridsport
2018-02-21

Janelle Larsson debuterar i Scandinavium

Janelle Larsson har en stor helg framför sig. Hon är en av tio ryttare som kvalificerat sig för Young Rider-finalen, som avgörs under Gothenburg Horse Show.

Läs mer i Helsingborgs Dagblad

 Tillbaka till Nyhetsarkivet


Galleriet på Hippson Market

Populärt hos Granngården

Husbloggare

Munnen berättar...

Kajsa Boström

Tisdag!

Therese

Glatt besked!

Saras vardag

Till Husbloggarna