Therese Nilshagen med tränaren Balkenhol till Flyinge

Senaste nytt2018-08-25

Therese Nilshagen med tränaren Balkenhol till Flyinge

I slutet av september kommer Klaus Balkenhol till Flyinge för att hålla clinic. Med sig har han sin elev Therese Nilshagen. Clinicen är en del av Saab International Grand Prix Dressage Flyinge, som hålls den 27 till 30 september. I klippet berättar Therese mer.Läs mer på Hippson.sesenaste nytt

2019-12-12

Ventilationen är vanligaste misstaget vid stallbyggen

Louise Juhlin, byggnadskonsulent på länsstyrelsen, berättar vad stallägare oftast får komplettera med efter att ha skickat in ritningar för förprövning.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Hippsons julkalender: Halva priset på nya nummer 6!

Varje dag fram till jul öppnas det en ny lucka i Hippsons julkalender. Bakom varje lucka döljer sig ett riktigt bra erbjudande från oss eller någon av våra partners. I dag (12/12) får du köpa senaste Hippson-numret för halva priset. Frakt ingår!

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Här går Nations Cup-omgångarna i fälttävlan 2020

Sverige går in i 2020 som titelförsvarare i Nations Cup. Här kan du kolla in tävlingsplatserna och datumen för serien nästa år.

Läs mer hos Tidningen Ridsport
2019-12-11

Webbradio: Hästtränare återvände till Gotland efter 33 år

Reportern Amanda träffade hovslagare och hästtränare Mats Thomsson i Väte, som efter hela 33 år precis har återvänt till Gotland.

Läs mer hos Sveriges Radio
2019-12-11

Ryska ryttare kan delta i OS under neutral flagg

Ryttare från Ryssland har möjlighet att delta i OS i Tokyo, trots beslutet om avstängning av ryska idrottare från internationellt tävlande.

Läs mer hos Tidningen Ridsport
2019-12-11

JULSPECIAL: Rabatt på övningsböcker – leverans innan jul!

Fram till jul kan du spara många hundralappar när du köper Hippsons populära övningsböcker. Är du prenumerant har du hela 25 procent på alla böckerna, men även de som inte prenumererar handlar till kraftigt nedsatt pris. Vill du dessutom bli prenumerant kan du just nu få en valfri bokserie på köpet! 

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Video: Vintern är här – och så även "Michelingubbetiden"

Kylan och vintern gör intåg i flera delar av landet – och fälttävlansryttaren Pontus Hugosson återspeglar årstiden i ett träffsäkert klipp. Med många lager kläder kan lätt känslan av att förvandlas till en osmidig Michelingubbe uppstå, känner du igen dig?

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Kvarka håller ridklubben fortsatt stängd

Efter att ytterligare två hästar drabbats av kvarka hos Malung-Sälens ridklubb tvingas stallet hålla stängt längre än planerat. Något som påverkar verksamheten negativt ekonomiskt.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Stjärnhästen Balagur har somnat in – 29 år gammal

Den ryska mästerskapshästen Balagur har galopperat vidare. Balagur är känd som travhästen som blev polishäst, innan han tog dressyrvärlden med storm. Bland annat med sin fina piaff.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Startar ny webbshop för ridsportbilder i januari

I januari startar företaget Equisport en ny webbshop för bilder från ridsporttävlingar.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Video: "Be aldrig en ryttare skynda sig i stallet!"

Trött på att nära och kära ringer och jagar dig när du är i stallet? För det går ju faktiskt inte att skynda, när vi tar hand om våra bästa vänner på fyra ben. Johanna Lassnack och Ryttarinspiration har gjort ännu ett träffsäkert klipp – för visst känner ni igen er?

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Dags för superfinal för världens bästa ryttare

Två svenskar står redo att ta sig an ett tufft startfält, när det till helgen har blivit dags för Rolex Top Ten-finalen i Genève.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Gästblogg: Summera året – och få bästa starten på 2020

Hopptränaren och svårklassryttaren Katarina Torstensson vill ge sina elever ett helhetstänk. Läs hennes viktiga text om utvärdering och planering i slutet av året.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Hippsons julkalender: 10 procent hos Equeen på ridutrustning

Varje dag fram till jul öppnas det en ny lucka i Hippsons julkalender. Bakom varje lucka döljer sig ett riktigt bra erbjudande från oss eller någon av våra partners. I dag får du 10 procents rabatt hos Equeen.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-10

Charmig, mindre hästgård utanför Finspång till salu

Sugen på en flytt till Östergötland? Då finns en mindre men charmig hästgård till salu i Djurslanda, utanför Finspång. Stallet har sex boxar och ridbanan underlag av gummiflis. Boningshuset är äldre, det har dock renoverats under senare år.

Läs mer på Hippson.se

 Tillbaka till Nyhetsarkivet