All In tränar för EM på naturbanan

Hippson-TV

Hippson News

Publicerad: 2017-06-09

All In tränar för EM på naturbanan

H&M All Ins formkurva pekar uppåt, uppladdningen inför EM är i full gång. Han trimmas på Grevlundas nya naturbana och behöver även fler tävlingar.
– Han har följt kurvan bra så om vi inte får några avbrott i vår träning bör han kunna vara i bra form inför EM, säger Peder Fredricson till SVT Sport när de besöker ekipaget hemma på Grevlundagården.
  
Där pågår just nu Grevlunda Grand Prix där Peder har inlett med seger på hemmaplan i GP-kvalklassen över 1,50-hinder – detta med H&M Carat Desire. Med All In planerar Peder att starta i en 1,35-klass i morgon lördag.

Följ Grevlunda Grand Prix >>
Arkiv: Peders naturbana ska främja hållbarhet >>

Bli plusprenumerant
  • Tidningen i brevlådan före alla andra
  • Full tillgång till det digitala arkivet
  • Specialerbjudanden från partners
Och mycket mer...

Endast 29 kr/mån

Läs mer & Beställ
Redan prenumerant? Logga in här
Mer i Hippson-TV

Så raggar man INTE på en ryttare

”Vänta tills du träffar en riktig hingst…” eller ”Jag kan bjuda på gratis ridlektioner". Känns de värdelösa raggningsreplikerna igen? Som fälttävlansryttaren Pontus Hugosson skriver vid sitt träffande klipp, sådant här snack funkar INTE på hästtjejer (eller killar heller för den delen).


Sett 5076 ggr
Kommentarer

Nostalgi: En ung Malin Baryard rider in i SVT:s studio

För 25 år sedan drömde Malin Baryard Johnsson om en plats i det svenska landslaget. ”Jag ska försöka”, säger 17-åringen till programledaren efter att hon har ridit in i studion.
 
Klippet ovan kommer från programmet Stopptid där Jens Lind guidar oss genom hoppryttarens framgångsrika karriär – och andra roliga stunder i strålkastarljuset. 
I nästa vecka, i Göteborg, gör Malin sitt sjunde EM. 


Sett 10769 ggr
Kommentarer

"Hennes liv drivs av passionen till hästarna"

Tinne Vilhelmson Silfvén har ridit sju OS, fem VM och nio EM. Nästa vecka är det dags för Europamästerskap i Göteborg, det blir Tinnes tionde EM i ordningen. Möt henne här i Lövsta Stuteris finstämda reportage där stuteriets grundare och Tinnes chef Antonia Ax:son Johnsson bland annat beskriver sin tävlingsryttare så här:
– Det finns en klokskap hos Tinne, ett omdöme som jag sällan har varit med om. Och så är hon heeelt hästtokig!


Sett 3588 ggr
Kommentarer

Louise Svensson Jähde om EM: ”Jag längtar efter att köra nu!”

Louise Svensson Jähde befinner sig just nu i polska Strzegom för EM i fälttävlan, som inleds på torsdag. Hon är bästa fälttävlanssvensk på världsrankingen. I Polen är det Utah Sun som har valts ut som EM-häst och Louise själv har en bra känsla inför kommande uppgifter.
– Jag har känt mig lugn och glad hela säsongen, jag är redo, säger Louise Svensson-Jähde till SVT Sport. 


Sett 994 ggr
Kommentarer

Malin Baryard: ”Det är som en dröm att få rida ett mästerskap på hemmaplan”

Press, förväntningar, medaljer, laganda, nervositet, fokus – och att gå ut där och ha kul! FEI-TV bjuder på ett peppande klipp med det svenska hopplaget inför nästa veckas EM i Göteborg. Ska det bli svenskt guld inför hemmapubliken?


Sett 2305 ggr
Kommentarer

Kämpen Isabelle, sex år, vägrar att trilla av

Isabelle Larsson fyller sju år i september och älskar allt som har med hästar att göra. Hon tävlar ponnyn Beauty i hoppning och i förra veckan var de på läger. Där fick de som ville hoppa barbacka.
  
Isabelle hoppade felfritt (se klipp nedan), men vid det sista hindret kom hon lite i obalans. Beauty tar då ner huvudet, men Isabelle vill verkligen inte trilla av...


Sett 5701 ggr
Kommentarer

En vecka kvar till EM i Göteborg – spana in Peders och ”Allans” superform!

I helgen har Peder Fredricson och H&M All In genrepat inför EM i Göteborg, detta i tyska Münster. Och som de har presterat, först blev det seger i fredagens 1,50 och sedan en andraplacering i gårdagens stora Grand Prix. Är det månne medaljvittring vi känner? Här ovan kan ni njuta av fredagens segerrunda – där silverekipaget från Rio var klart snabbast.


Sett 2606 ggr
Kommentarer

"Åka transport är det bästa som finns!"

Jenny Olofsson har inga större lastproblem med sin bruksnordis Pöjo (född 2011, e. Öijo 2010 – Bronson 1944), eller vad sägs om det här klippet? Full fart är det som gäller, Jenny har snarare svårt att få honom att gå ut ur transporten igen. Jenny jobbar med utbildning av unghästar, främst inkörning, och håller även kurser i bland annat klickerträning.
– Pöjo är mycket klickertränad. Jag har ingen särskild signal för att han ska gå på transporten. Han har helt enkelt lärt sig att det är trevligt i släpet och vet att det finns godis där inne.


Sett 16562 ggr
Kommentarer

Träna på medellinjen med Mads Hendeliowitz

Om mindre än en vecka rider första ryttaren in på banan under Longines EM i Ridsport i Göteborg. Oavsett om det gäller ett europeiskt mästerskap i dressyr eller paradressyr, eller en klubbtävling hos den lokala föreningen, inleds programmen med en uppridning.


Sett 4113 ggr
Kommentarer

Nostalgi: Jan Brink och Briar tar EM-silver i Hickstead

EM i Göteborg närmar sig med stormsteg, längtar ni också? I år är det 14 år sedan Jan Brink och Briar skrev ridsporthistoria och red hem en glimrande silvermedalj under EM i engelska Hickstead. Klippet ovan visar küren där ekipaget dansar fram till toner från Simon & Garfunkel. Lyssna även till Jan Brink som berättar om EM-silvret i Radiosporten, 2003.


Sett 4607 ggr
Kommentarer


Galleriet på Hippson Market

Populärt hos Granngården

Husbloggare

En dryg vecka kvar till skolstart

Hippologbloggen

Inridning och utbildning av hästar och ponnyer!

Therese

Handarbete

Kajsa Boström

Till Husbloggarna