Flyinge: Bytena i varje satt och Minna Telde vann küren

Senaste nytt2018-09-30

Flyinge: Bytena i varje satt och Minna Telde vann küren

Tillsammans med valacken Isac red Minna Telde ihop 73,595 procent och vann söndagens kür under Saab International Grand Prix Dressage. Innan ritten hade ryttaren inte en aning om att det skulle gå hela vägen, utan hade bara fokus på att hålla det så avspänt som möjligt.Läs mer på Hippson.sesenaste nytt

2019-12-12

Felicia Grimmenhags utmaning i Musikhjälpen

Felicia Grimmenhag har startat en bössa i Musikhjälpen och i onsdags besökte hon studion i Västerås och de tre programledarna Miriam Bryant, Farah Abadi och Daniel Hallberg. Nu ber hon sina följare att skänka pengar och för varje tusenlapp lovar hon att anta en utmaning.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Ulla Håkansons stiftelse stöttar HästSverige

Sveriges mesta dressyrryttare Ulla Håkanson värnar om hästars välfärd och att yngre generationer ska lära sig mer. Därför går hennes stiftelse in och stöttar kunskapssajten HästSverige ekonomiskt under två år.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Veckans tävling: Förbättra huvudpositionen med smart produkt

Svårt att hålla huvudet i rätt position vid ridning? I veckans tävling, som arrangeras i samarbete med RideQ, kan du vinna en produkt som hjälper dig att få bukt på problemet.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Video: Lövsta Future Challenge till USA

Lövsta tar sin satsning Lövsta Future Challenge för unga dressyrhästar till USA, det berättar Tinne Vilhelmson Silfvén i ett klipp på Facebook. Lövsta Future Challenge Dressage US kommer att hållas i Wellington under Adequan Global Dressage Festival 2020. 

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Ventilationen är vanligaste misstaget vid stallbyggen

Louise Juhlin, byggnadskonsulent på länsstyrelsen, berättar vad stallägare oftast får komplettera med efter att ha skickat in ritningar för förprövning.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-12

Hippsons julkalender: Halva priset på nya nummer 6!

Varje dag fram till jul öppnas det en ny lucka i Hippsons julkalender. Bakom varje lucka döljer sig ett riktigt bra erbjudande från oss eller någon av våra partners. I dag (12/12) får du köpa senaste Hippson-numret för halva priset. Frakt ingår!

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Här går Nations Cup-omgångarna i fälttävlan 2020

Sverige går in i 2020 som titelförsvarare i Nations Cup. Här kan du kolla in tävlingsplatserna och datumen för serien nästa år.

Läs mer hos Tidningen Ridsport
2019-12-11

Webbradio: Hästtränare återvände till Gotland efter 33 år

Reportern Amanda träffade hovslagare och hästtränare Mats Thomsson i Väte, som efter hela 33 år precis har återvänt till Gotland.

Läs mer hos Sveriges Radio
2019-12-11

Ryska ryttare kan delta i OS under neutral flagg

Ryttare från Ryssland har möjlighet att delta i OS i Tokyo, trots beslutet om avstängning av ryska idrottare från internationellt tävlande.

Läs mer hos Tidningen Ridsport
2019-12-11

JULSPECIAL: Rabatt på övningsböcker – leverans innan jul!

Fram till jul kan du spara många hundralappar när du köper Hippsons populära övningsböcker. Är du prenumerant har du hela 25 procent på alla böckerna, men även de som inte prenumererar handlar till kraftigt nedsatt pris. Vill du dessutom bli prenumerant kan du just nu få en valfri bokserie på köpet! 

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Video: Vintern är här – och så även "Michelingubbetiden"

Kylan och vintern gör intåg i flera delar av landet – och fälttävlansryttaren Pontus Hugosson återspeglar årstiden i ett träffsäkert klipp. Med många lager kläder kan lätt känslan av att förvandlas till en osmidig Michelingubbe uppstå, känner du igen dig?

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Kvarka håller ridklubben fortsatt stängd

Efter att ytterligare två hästar drabbats av kvarka hos Malung-Sälens ridklubb tvingas stallet hålla stängt längre än planerat. Något som påverkar verksamheten negativt ekonomiskt.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Stjärnhästen Balagur har somnat in – 29 år gammal

Den ryska mästerskapshästen Balagur har galopperat vidare. Balagur är känd som travhästen som blev polishäst, innan han tog dressyrvärlden med storm. Bland annat med sin fina piaff.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Startar ny webbshop för ridsportbilder i januari

I januari startar företaget Equisport en ny webbshop för bilder från ridsporttävlingar.

Läs mer på Hippson.se
2019-12-11

Video: "Be aldrig en ryttare skynda sig i stallet!"

Trött på att nära och kära ringer och jagar dig när du är i stallet? För det går ju faktiskt inte att skynda, när vi tar hand om våra bästa vänner på fyra ben. Johanna Lassnack och Ryttarinspiration har gjort ännu ett träffsäkert klipp – för visst känner ni igen er?

Läs mer på Hippson.se

 Tillbaka till Nyhetsarkivet