Webb-tv: Rolf-Göran Bengtsson gästar OS-studion

Senaste nytt

2012-08-09

Webb-tv: Rolf-Göran Bengtsson gästar OS-studion

SVT Play har lagt ut klippet på när Rolf-Göran Bengtsson gästade studion.

Läs mer i Svt Play


(Logga in för att skriva en kommentar)

senaste nytt

2020-12-03

VM i Herning 2022 – biljetter släppta

I dessa pandemitider kan storslagna evenemang kännas långt borta – men det gäller att ha något att se fram emot. Nu släpps de första biljetterna till VM i danska Herning som kommer att arrangeras under sommaren 2022.

Läs mer på Hippson.se
2020-12-03

Klara Hammarström i Melodifestivalen 2021

I vintras gjorde Klara Hammarström debut i Melodifestivalen med låten Nobody. År 2021 är det dags för ryttaren att återinta Mello-scenen med en ny låt. 

Läs mer på Hippson.se
2020-12-03

Hippson Nr 6 2020 – spana in årets sista nummer

I det sista numret av Hippson för år 2020 besöker vi ryttaren och influencern Carl Hedin. Han berättar om sitt kändisskap, hur han har format sitt framgångskoncept samt om hur han utbildar sina unga hästar. Vi ger oss också ut på trendspaning där vi frågat ryttare, stallägare samt försäljare vilka trender som är här för att stanna samt vilka som väntar runt hörnet. I vanlig ordning är utgåvan så klart full av ridövningar, experttips och inspiration för ryttare och hästägare. 

Läs mer på Hippson.se
2020-12-03

Enduroåkare skrämde hästar – är polisanmält

När en grupp ryttare var ute och red med sina hästar mötte de två enduroåkare i skogen, trots att det är förbjudet att köra där. Hästarna blev skrämda av motorljudet och skenade iväg. Nu är händelsen polisanmäld.

Läs mer på Hippson.se
2020-12-03

Ridklubben coronasäkrar - och köper ny häst

Ridhandskar på, max två personer samtidigt i sadelkammaren och en vuxen per barn. Boxholms ridklubb sätter gränser på grund av coronan men ...

Läs mer hos Sveriges Radio
2020-12-03

Följ Sara Algotsson Ostholt i ny webbtv-serie

Sveriges Olympiska Kommitté har skapat en ny webbtv-serie där tittarna får följa sex svenska idrottare från olika sporter på deras resa mot OS i Tokyo. En av olympierna är silvermedaljören i fälttävlan Sara Algotsson Ostholt.

Läs mer på Hippson.se
2020-12-03

Sadeltvång kan vara tecken på oupptäckt magsår

Amerikanska forskare har visat att en gastroskopi borde vara självskriven om en häst visar tecken på smärta vid sadling. Flera tidigare studier har visat att oroväckande många hästar går med odiagnosticerade magsår.

Läs mer på Hippson.se
2020-12-03

Debatt: Om när barn gör reklam riktad till barn

Grete Havnesköld är en ponnyälskare som försöker få ihop NH-tänket med hoppning. Har tre barn med så mycket åldersskillnad som möjligt för att aldrig behöva gå över till stor häst. Lämnade för inte så länge sedan ett meningslöst liv i innerstan för det leriga hästlivet på landet. Här debatterar hon smygreklamen som riktas mot barn och ryttare via sociala medier.

Läs mer på Hippson.se
2020-12-02

Video: När man kan öppna boxdörren alldeles själv

När det vankas kvällsmat utanför boxdörren gäller det att tänka till. Den här listiga hästen har kommit på ett trick för att kunna nå maten lite snabbare. Spana in det roliga klippet!

Läs mer på Hippson.se
2020-12-02

Flera världscupkval skjuts upp

Endast ett världscupkval återstår för hoppningens del innan finalen i Göteborg 2021, men nu skjuts deltävlingen fram.

Läs mer på Hippson.se
2020-12-02

Hippsons stora julkampanj är igång

Nu startar Hippson stora julkampanj vilket innebär att du kan köpa alla våra böcker med minst 25 % rabatt. Och köper du ett paket med böcker kan du få upp till 40 % rabatt.

Läs mer på Hippson.se
2020-12-02

Douglas Lindelöw söker tävlingsgroom

Efter åtta år tillsammans söker nu hoppryttaren Douglas Lindelöw en ny groom. I tjänsten reser man jorden runt och har huvudansvaret över Douglas tävlingshästar. 

Läs mer på Hippson.se
2020-12-02

Fallet om Mathildas OS-plats tas upp i domstol

Ska Mathilda Karlsson få rida OS eller inte? Den frågan tas upp i idrottens skiljedomstol under onsdagen. ”Jag vet att jag inte har gjort något fel”, säger ryttaren i en intervju med Dagens Nyheter.

Läs mer på Hippson.se
2020-12-02

Förbjuds att handla med hästar – överklagan avslogs

En hästhandlare i Skåne förbjuds att handla med hästar. Länsstyrelsens förbud är förenat med vite om 50 000 kronor per häst och kontrolltillfälle. Länsstyrelsens beslut hade överklagats till förvaltningsrätten som gav avslag.

Läs mer på Hippson.se
2020-12-02

Gamla SWB-gruppen gör succé på Facebook

Bilder, stamtavlor, tidningsurklipp och gamla minnen. Facebookgruppen "Gamla SWB stammar" har på kort tid samlat över 11 000 medlemmar. Kristin Lára Magnusdottir Helgason startade gruppen och är överväldigad av det stora intresset.
– Det har blivit en plattform för helt fantastiska historier.

Läs mer på Hippson.se

 Tillbaka till Nyhetsarkivet