Sportkollen

Sportkollen

Annelie Lundkvist guidar oss genom tävlingsdjungeln. Hon rapporterar om allt möjligt som händer på, och inte minst runt, tävlingsbanorna. Och så hjälper hon oss att hålla koll på vad sportens stora stjärnor har för sig.

APR
28
2015
Arkivfoto: Tomas Holcbecher  Denna vecka är det dags för första start i årets Furusiyya FEI Nations Cup Division I. Sverige ställer upp med ett starkt lag i första omgången, som rids i Lummen den 1 maj.  Förbundskapten Sylve Söderstrand har anmält Angelie von Essen, Douglas Lindelöw, ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
28
2015
Ludo Philippaerts med sönerna Olivier och Nicola.Arkivfoto: Tomas Holcbecher  Dagens presskonferens på familjen Philippaerts gård utanför Bryssel var välbesökt. Ludo Philippaerts meddelade, med den internationella presskåren på plats, att han lägger tävlandet på hyllan.  Det är inte ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
28
2015
Alexander IV har lämnat stallet för att tävla för Belgien.Arkivfoto: Tomas Holcbecher   Ludwig Svennerstål har sålt en av sina topphästar, Alexander IV. Han kommer att vara en stor del i sin nya ryttares satsning mot OS, berättar Ludwig för Hippson.  Det är med blandade känslor som " ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
26
2015
Sara Algotsson Ostholt och Reality 69, redo för start.Foto: Sara Sjöborg Wiik  I helgen har tre svenska fälttävlansryttare tävlat i italienska Montelibretti, med förhoppningen att kvala till EM. Systrarna Sara Algotsson Ostholt och Linda Algotsson lyckades.
Malin Petersen fick bryta med Sof ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
26
2015
Patrik och Deja har verkligen haft en superhelg i Hagen.Arkivfoto: Tomas HolcbecherPatrik Kittel och Deja följde under söndagen upp lördagens seger. Denna gång var det resultatlistan för Grand Prix kür som ekipaget toppade i tyska Hagen.
Marie Harwards Deja (f. 2004 e Silvano – Don Schufro) ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
26
2015
Holly Gillott med Dougie Douglas – förra årets segrare i Odense.Foto: Jenny Abrahamsson 
Vill du delta vid tävlingarna i danska Odense om två veckor? Nu bjuder Rolf-Göran Bengtssons kollega Bo Kristoffersen in svenska ekipage att delta.
Tävlingarna äger rum i Odense helgen den 8-10 maj, ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
23
2015
Sportkollen:

Darcia VH skadad

Jeanna och Darcia på framridningen i Aachen. Arkivfoto: Tomas Holcbecher
Jeanna Högberg och Darcia fick avstå tävlingarna i Scandinavium i slutet av februari, då med en befarad hovböld. Nu meddelar Jeanna att det rör sig om en skada.
Vi har saknat det energirika och talangfulla ekipaget på ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
23
2015
Angelica fick en härlig inledning på tävlingarna i belgiska Antwerpen.Arkivfoto: Tomas HolcbecherAngelica Augustsson segrade i den inledande 1,50-hoppningen i belgiska Antwerpen. Hon rider den trestjärniga hoppningen som går parallellt med den femstjärniga.
Tillsammans med Madame Butterfly h ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
23
2015
Minna under tävlingarna i Stockholm, med dottern i magen.Foto: Hippson
Nu har hon kommit, Minna Teldes efterlängtade dotter. Minna delade med sig av det glädjande beskedet om graviditeten vid tävlingarna i Stockholm innan jul.   Då förklarade hon också att för en kvinnlig ryttare på hög ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
22
2015
Ehning och Ward gick samtliga banor, även om de inte red.Foto: Haide WestringI veckan har toppryttare som McLain Ward och Marcus Ehning gått ut i media och kritiserat världscupfinalens banbyggare Anthony d'Ambrosio. Nu försvarar han sig.
När McLain Ward skrev ett öppenhjärtigt, ärligt och k ...
Läs hela inlägget

Kommentarer
Sida: « första « föregående 1 ... 12 13 14 15 16 ... 260 nästa » sista » 


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.