Nya sportkollen

Sportkollen

Annelie Lundkvist guidar oss genom tävlingsdjungeln. Hon rapporterar om allt möjligt som händer på, och inte minst runt, tävlingsbanorna. Och så hjälper hon oss att hålla koll på vad sportens stora stjärnor har för sig.


Skärpt säkerhet på ridsport-EM i Göteborg efter terrordåd i Barcelona

Sport
De fruktansvärda terrordåden i Barcelona och Cambrils har inte kunnat undgå någon. Arrangören av Longines FEI EM i ridsport har redan från början haft ett stort säkerhetstänkande. Men nu skärps det ytterligare.– Vi har haft ett extra säkerhetsmöte med anledning av den fruktansvärda händelsen, säger tävlingsledaren Tomas Torgersen till Göteborgs-Posten.
Läs mer
Kommentarer

EM i fälttävlan: Superritt och personbästa av Sara Algotsson Ostholt

Sport
Sara Algotsson Ostholt och Reality drämde till med en riktigt fin ritt, som sista svenska ekipage ut i dressyren under fälttävlans-EM i Polen. Det innebär att Sverige fortsätter att jaga medalj i toppen.
Läs mer
Kommentarer

EM i fälttävlan fortsätter – Ludwig och Paramount Importance på banan

Sport
EM i fälttävlan fortsätter under fredagen med andra halvan av startfältet i dressyr. Först ut för det svenska laget var Ludwig Svennerstål som red ihop strax över 70 procent med Paramount Importance. Sverige ligger fortfarande på fjärde plats.
Läs mer
Kommentarer
Sida: 1 2 3 4 5 ... 373 nästa  sista  

Galleriet på Hippson Market

Populärt hos Granngården

Husbloggare

En dryg vecka kvar till skolstart

Hippologbloggen

Inridning och utbildning av hästar och ponnyer!

Therese

Handarbete

Kajsa Boström

Till Husbloggarna