Sportkollen

Sportkollen

Annelie Lundkvist guidar oss genom tävlingsdjungeln. Hon rapporterar om allt möjligt som händer på, och inte minst runt, tävlingsbanorna. Och så hjälper hon oss att hålla koll på vad sportens stora stjärnor har för sig.

MAJ
07
2015
Foto: Västernorrlands läns landsting
Under torsdagen presenterade Svenska Ridsportförbundet att Margaretha Rödén, 59-årig ortoped från Sundvall, blir ny ordförande i fälttävlanskommittén.
Hennes första uppgift blir att sätta ihop en kommitté, något som den tidigare sjukhusdirektöre ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
07
2015
I dag lanserade FEI en applikation för sina regelverk, på Apple Store och Google Play. Appen är gratis att ladda ner och innehåller de Peder Fredricson-designade loggorna för de olika grenarna.
Tanken med appen är att kunna ha en virituell regelbok med sig i fickan, något som ger utövarna ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
06
2015
Henrik von Eckermanns Gotha på väg till stallet, med sin hästskötare Nanna. Foto: Stefano Grasso/LGCT
I helgen får Henrik von Eckermann sällskap av stora delar ur världseliten – när fjärde omgången av Longines Global Champions Tour rids i Shanghai.
Henriks hästskötare Nanna Niemin ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
03
2015
Taggade stjärnor är redo för årets utmaning.Foto: Sweden International Horse Show Stjärnornas hoppning, under Sweden International Horse Show, är ett av de mest populära inslagen under hela helgen. Nu kan SVT avslöja vilka kändisar som har tagit sig an årets utmaning.
I helgen träffade ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
03
2015
Irma Karlsson och Balahe under Gothenburg Horse Show.Arkivfoto: Hippson 
Det har varit en framgångsrik helg för Irma Karlsson i Tyskland. Tillsammans med Balahe segrade hon – och på Starling 7 red hon deras första gemensamma Grand Prix.
Redan på fredagen ordnade Balahe, i och med sin place ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
02
2015
Peder Fredricson och H&M All In trivs i Lummen.Arkivfoto: Tomas Holcbecher
Peder Fredricson och H&M All In tog i dag andra segern under tävlingarna i belgiska Lummen. I dagens 1,50-hoppning var ekipaget ensamt felfritt i omhoppningen. 
Lördagens 1,50-hoppning var kval till söndagens st ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
02
2015
Arkivfoto: Tomas Holcbecher 
Uppdatering klockan 20.20:Luciana Diniz från Portugal blir den enda dubbelt felfria i dagens tävling – hon tar hem segern med Winningmood. Prischecken om drygt 980 000 kronor väntar på henne, och en Longines klocka.Henrik von Eckermann slutar på en 17:e plats.Re ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
30
2015
Sportkollen:

Lunatic går i pension

Framgångarna för Lunatic och Jens Fredricson har genom åren varit många. Tillsammans har de deltagit i 25 nationshoppningar, de har tagit EM-brons i lag, varit med i världscupfinalen i Göteborg och ingått i svenska landslaget vid OS i London. Till detta kan läggas segrar och mängder av pl ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
29
2015
rets Student-SM går av stapeln i studentstaden Lund.Foto: Elin Backström I år är det Lunds Akademiska Ryttarsällskap som, i samarbete med Svenska Akademiska Ryttarförbundet och Sveriges Akademiska Idrottsförbund, arrangerar Student-SM i ridsport.
Akademiska ryttarfo ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

APR
28
2015
Malin och Sofarsogood vid OS i London 2012.Arkivfoto: Tomas Holcbecher  Det är en lättad Malin Petersen som uppdaterar sin Facebook-sida med senaste nyheterna om "Sophie" (Sofarsogood). Stoet skadade benet mellan hinder nummer 13 och 14 vid helgens terrängbana. En svullnad ville inte ge sig, oc ...
Läs hela inlägget

Kommentarer
Sida: « första « föregående 1 ... 11 12 13 14 15 ... 260 nästa » sista » 


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.