Sportkollen

Sportkollen

Annelie Lundkvist guidar oss genom tävlingsdjungeln. Hon rapporterar om allt möjligt som händer på, och inte minst runt, tävlingsbanorna. Och så hjälper hon oss att hålla koll på vad sportens stora stjärnor har för sig.

MAJ
18
2015
Helena Persson på Bonzai H. Foto: Tomas Holcbecher  Det svenska hopplaget har gett sig iväg på poängjakt till Rom, det är nämligen dags för tredje omgången i högsta divisionen av Furusiyya FEI Nations Cup.  – Visst kan vi ta en topplacering om vi har lite flyt. Men kom ihåg att det ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
18
2015
Helen, som segrade i världscupfinalen 2013, väntar sitt första barn.Foto: Ida Röök  Via Facebook meddelar dressyrstjärnan Helen Langhanenberg att det snart blir en paus i ridningen, hon och pojkvännen David Lichtenberg väntar sitt första barn i vinter.
Precis som många andra ryttare ha ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
17
2015
Henrik och Toulouse 66 tar sig an den tuffa derbybanan.Arkivfoto: Tomas Holcbecher 
 Uppdatering klockan 17.09:Christian Glienewinkel och Professional Aircare blev ensamt felfria i dagens derby, och tog därmed hem segern. Henrik von Eckermann och Toulouse slutade på en elfteplats.
Resultat_ ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
17
2015
Chellana är i högform inför återkomsten hem.Arkivfoto: Kendall Bierer/Phelps Media Group   Sista tävlingsstarten i USA blev framgångsrik för Daniel Zetterman, han tog tillsammans med Chellana ännu en placering i Grand Prix. Nu går flyget hem.
Hinderhöjden låg på 1,50 i den trestjärn ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
14
2015
Arkivfoto: Tomas HolcbecherUtredningen har visat att den säkerhetsväst som kanadensiske ryttaren Jordan McDonald bar, under Nunney Horse Trials i Storbritannien förra året, inte höll tillräckligt hög säkerhetsstandard. Jordans dödsfall får nu landet att se över reglerna.  Den 30-årige ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
13
2015
Foto: Tomas Holcbecher  Denna vecka har ryttarna fullt upp ute i Europa och borta i USA. Utomhussäsongen har inletts på allvar, nedan listar vi helgens internationella tävlingsplatser.Syskonen Alma och Viggo Björklund rider tillsammans med Daniel Zetterman i Kentucky, USA, även denna helg.Arr ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
12
2015
Sara Algotsson Ostholt går in som mentor till de unga talangerna.Foto: Tomas Holcbecher  Samtidigt som skolåret går mot sitt slut står flera ridsporttalanger på tröskeln till ett nytt lärorikt år med stöd, inspiration och verktyg – med syfte att vässa sina sportsatsningar.
Ett ökat i ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
12
2015
Hästägare kan numera registrera hästens vaccination direkt i TDB. Nu är det möjligt att börja registrera datum för vaccination enligt hästens vaccinationsbevis i TDB, en uppgift som är frivillig att fylla i.  Om du som hästägare väljer att fylla i hästens vaccinationskort i Tävlings ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
12
2015
Både hästar och show för Baryard i Hamburg denna helg.Arkivfoto: Tomas Holcbecher 
Denna helg jobbar Malin Baryard Johnsson dubbelt i Hamburg. Först är det fokus på hennes egna hästar – därefter rycker hon in som programledare.
I programmet kommer Malin intervjua de andra internationell ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
12
2015
Fälttävlansäsongen startar nu på allvar.Arkivfoto: Tomas Holcbecher 
I Eketorp går startsignalen för årets upplaga av serietävlingen Swedish Eventing Trophy. Tävlingarna har både internationella och nationella klasser.
Ett sextiotal ryttare väntas till start – bland dem Johan Lundin, ...
Läs hela inlägget

Kommentarer
Sida: « första « föregående 1 ... 9 10 11 12 13 ... 260 nästa » sista » 


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.