Cup-bloggen

Hippson Riders Cup


FEB
02
2011

Delta i cupen - vinn ett täcke!




Nu är Hippson Riders Cup igång. Från och med den 1/2 går det att registrera resultat och vara med i tävlingen om de fina totalpriserna. 

För att fira att cupen är igång kommer vi att lotta ut 20 fleecetäcken bland de som registrerar ett resultat under hela februari månad. OBS! Du behöver inte vara placerad i tävlingen för att kunna vinna ett täcke. Har du ingen tävling inplanerad är det med andra ord hög tid att tänka om och se till att komma ut och tävla redan nu i februari.

För att kunna registrera ett resultat måste du vara plusmedlem. Just nu finns det ett Hippson Riders Cup-paket som även ger tre nummer av Hippson Magazine. Du hittar det erbjudandet här.

Vinnarna meddelas via e-post. Resultatet måste vara registrerat (inlagt på sajten) under februari. Det kommer att finnas möjlighet att välja storlek på täckena mellan 125 - 155, med reservation för att någon storlek kan ta slut. 

Samarbetspartners:


Läst 17698 ggr Kommentarer Kommentera


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.