Paradressyr – bakom kulisserna
SEP
15
2023
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Hej alla! 
Då var de dax för premiärinlägget.... Ha ha  skräckblandad förtjusning att få äran att vara en del av Hippsons husbloggare!

Jag har tidigare varit med i lite olika reportage men för er som inte vet så har jag omfattande bäckenskador - o nää de syns inte på utsidan ;-)
Har opererats för 2 mycket stora aggressiva tumörer i bäckenet, varav den ena växte likt en fet rund boaorm runt ryggslutet på mig och krossade sitt byte. 
Det har vart en hemsk resa, men nu är jag här! Med stor ödmjukhet till livet :-)
En lång turbulent resa åter men det som inte dödar det härdar - sägs det. Kanske är det lite så också, det är ju som det är och man får göra det bästa man kan med de förutsättningar man har. Jag valde att kämpa och säger ...  FUCK CANCER !!! 

Många år senare vågade jag ansöka om klassificering på Svenska Ridsportförbundet.. Jag såg helt enkelt ned på mig själv, mina skador syntes ju inte vilket jag alltförofta fick höra på mer eller mindre schyssta sätt. 
Tack vare Pia Fälth så tog jag mig tillslut modet att klassificeras för ett medicinskt kort, det blev Grad 4!

Bilderna i detta inlägg är mina ena partner in crime, the one and only - Dalgaards Dux, e. De Noir - Lordship. 

Dux och jag har placering på SM 2023, en underbar 2:a plats i Grand Prix grade 4 efter legenden Louise Etzner Jacobsson, så himla duktig!
Vi har utöver de vinster och placeringar upp till Msv B i sk. "vanlig klasser", eller vad man nu kallar de. "Vanliga".. känns fel att skriva så. Vi är alla vanliga, vi har bara olika förutsättningar. 

Dux och jag ingår i Svenska Paradressyrlandslagets utvecklingstrupp och våra kommande större mål är SM 2024 och vår första Internationella start! 

Nä hörrni, nu är de dax för mig att gosa ner mig i soffan tillsammans med Pyret - tack för att ni läst och klicka gärna i att följa min blogg :-D

Trevlig fredag! 

Kram på er


Läst 6318 ggr Kommentarer Kommentera
Sida: « första « föregående 1 2 3 4 5 

Här hittar du alla våra husbloggare


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.