Saras vardag
DEC
06

Hälta och Hoppning

Hej! Nu har det gått drygt en vecka sedan jag skadade knät. Gick med hjälp av kryckor de två första dagarna, men efter det har jag kunnat halta fram utan dem. Har ett jättebra knäskydd med skenor på sidorna :)

Besökte en annan läkare i onsdags för en second opinion, då jag blev väldigt orolig då flera var övertygade om att antingen korsband eller ledband hade gått av med tanke på smällen jag både hörde och kände när knät vreds om. Läkaren jag träffade i onsdags var väldigt bra och gav många svar. Han berättade att det var min knäskål som hade hoppat ur led, och smällen jag hörde var när den hoppade tillbaka. Han sa dessutom att det skulle vara helt orimligt att korsband eller ledband skulle vara av, då mitt knä inte är svullet. Så det var väldigt skönt att höra, hoppas det stämmer :)

Testade att sträcka ut och böja, och sträcka ut är inga problem, men när knät ska böjas börjar det strama emot, göra ont och tar stopp för tidigt. Läkaren tror att ena menisken hamnat i kläm, men att det borde läka av sig självt, även om det tar tid. Ska tillbaka nästa torsdag, och om det inte är bättre får vi diskutera om man ska göra titthålsoperation. Vi får se vad som händer helt enkelt. Han sa att detta kan ta allt från tre-fyra veckor till tre-fyra månader innan det blir bra och jag kan rida igen. Jag tyckte tre-fyra dagar lät bättre..

Mamma har fått fortsätta ta hand om hästarna och hålla igång dem. Stackaren, hon som såg fram emot att få lite vila själv efter att ha tagit hand om dem när jag var på semester. Gör inget om hästarna får ta det lite lugnare nu. Jag kan bara hjälpa till lite i stallet, typ mocka och fylla vatten. Ibland har jag jättevärk, ibland mindre.
Lille Bill är snäll. Han förstår att jag har skadat mig (om han fattar att det var han som orsakade det är dock oklart ;)). Måndag och tisdag var jag typ sängliggande hela dagen, men på onsdagen haltade jag ut till stallet för att hälsa på hästarna, och då kom han och skulle gosa direkt. Någon dag senare släppte jag upp honom i paddocken så han skulle få rasta av sig lite. Stod utanför staketet just in case, kan ju inte flytta mig så fort, men han var jättelugn. Travade omkring, tog en liten galopp, men ingen rodeo eller någon direkt speed. Om han hade varit så lugn när jag skulle rida.

I söndags åkte vi hem till grannen för att löshoppa honom. Inte åkt transport på två månader, men gick jättefint och försiktigt bredvid mig och direkt på. Som sagt, det känns som att han vet att han måste vara försiktig när jag leder honom :)

Han var jätteduktig! Ingen rodeo eller galenskap då heller. Dock var han lite spänd, då det var så himla dimmigt. I hagarna runt paddocken gick de hästar, men de syntes inte ordentligt i dimman, så det var lite spännande. Spökhästar ;) Sprang omkring med svansen i vädret och struttig galopp, haha!

Tyckte i alla fall det var väldigt kul med hoppning, så ska försöka göra det till helgen igen tänkte jag :)
Fina framben här! :) Och visst har han blivit fin i kroppen efter sin vila? Innan var han ju lite bäbistanig med långa ben och en liten pluttig kropp på det. Nu har han fått lite hull och hals :)
Instagram & Snapchat: aamaziingsara


Läst 1036 ggr Kommentarer Kommentera

NOV
28

Inte som planerat..

Hej! Kom hem från resan sent i lördags kväll. Igår, supertaggad på att få rida igen! Mamma och jag gjorde i ordning Ratzia och Marco för att åka bort till de nya ridspåren och rida en tur i solen. Mamma har fått en ny favorit i Marco, men igår fick jag rida honom. Mamma har följt veterinärens schema under hela tiden jag varit borta och Marco har inget mer återbesök inbokat, utan nu är det bara att köra på. Hoppas allt går fint :)

Vi red både på nya och gamla ridspåret och höll igång bra med mycket trav och galopp. Marco skötte sig så fint, gjorde bara ett bocksprång i någon backe när vi galopperade. Det var såå kul att vara ute och rida igen :)Sen var det slut på det roliga :( När vi kom hem igen skulle jag rida Bill en liten stund i paddocken. Han var sååå glad att se mig! Han stod inne i vindskyddet och smaskade hö, och när jag ropade på honom åkte huvudet upp och öronen spikrakt fram direkt, sedan full fart till mig. Kändes så kul att han blev så glad! :)

Gjorde i ordning honom och ledde upp honom till paddocken. Stod jättesnällt hela tiden i stallet, men när jag skulle sitta upp i paddocken märktes det att han var lite exalterad, hade lite svårt att stå still. Mamma fick stå bredvid så han inte gick omkring. Direkt när jag kom upp skuttade han iväg och ställde sig sedan rätt upp. Kände att jag kommer aldrig sitta kvar, så när han stod upp tappade jag stigbyglarna och började glida neråt. Då började han snurra, så jag halvt kastade mig av fall han skulle trilla. Landade på vänster fot och tänkte först att "ingen skada skedd", men så fortsatte kroppen att snurra, men vänster fot fast i backen, så knäet vreds om och jag hörde hur det small till där inne. Gjorde sååå ont!

Trodde inte något var brutet, men åkte in till sjukhuset för säkerhets skull eftersom jag inte kunde gå. Läkaren kände så att korsbandet inte var av, och de tog fem röntgenplåtar men inget brutet. Skönt! Sa att det förmodligen är rejält stukat, så nu hoppar jag omkring på kryckor. Hoppas det återställer sig fort :( Vad det var som small där inne vet jag inte..

Lätt att vara efterklok, men borde tagit honom på lina innan jag satt upp. Han har ju varit så snäll innan, så hade inte en tanke på det, men nu har jag lärt mig en läxa..


Läst 11461 ggr Kommentarer Kommentera

NOV
24

Dolphins & Bungy Jump

Hej! Nu har vi lämnat Nya Zeeland och igår kväll kom vi fram till Tokyo, Japan :) Ska bara vara här två nätter, men spännande, har inte varit här tidigare.

I helgen som var åkte vi upp till Bay of Islands på Nya Zeeland. Superfint och jättehärligt väder. Fredrik och jag åkte ut med en båt och fick se vilda delfiner. Stannade båten så att vi fick hoppa i och snorkla med dem. Fantastiskt! Så glada och vänliga djur. Simmade omkring oss och lekte! :)
En liten filmsnutt. Bilder finns på Instagram (aamaziingsara) och Facebook :)

Sista dagen på Nya Zeeland blev det bungyjump från Auckland Harbour Bridge. Har velat prova det länge, och nu var det dags! :) Såååå kul, värsta adrenalinkicken! Att bara slänga sig/dyka från avsatsen ner mot vattnet och sedan studsa omkring. Haha! Riktigt roligt! :) Lennart kommenterade att nu kan jag inte klaga om hindren blir höga. Hjälp!! Måste lära mig att förbereda mig mentalt i hoppningen som jag gör med sådana här grejer. Det här bungyjumpet hade jag gjort i huvudet så många gånger att jag var inte alls nervös. Var helt redo att bara kasta mig ut och njuta :) 2017 ska jag verkligen jobba med det mentala!
Mer bilder på Instagram (aamaziingsara) och Facebook :)Läst 12827 ggr Kommentarer Kommentera

NOV
16

New Zealand Horse Trekking

Hej! Nu har vi varit på Nya Zeeland i en vecka och hunnit med en hel del. Har varit ute och åkt husbil i fem dagar och har besökt Hobbiton, Bullswool Farm Park, Rotorua och dess varma källor, Huka Falls, Lake Taupo och Glowworm Caves i Waitomo. Sedan blev det även ett stopp i Paeroa där Fredrik och jag var med på en New Zealand Horse Trekking!

Paret som vi känner här känner i sin tur ett annat par som har Bullswool Farm Park med bland annat hästar, lamor, alpackor, åsnor, grisar m.m. De frågade oss om vi var intresserade av att rida, och det ville vi så klart :) Vi hade förväntat oss att kanske rida lite i någon paddock eller en kort uteritt, men oj vad fel vi hade. De signade upp oss för en välgörenhetsritt (20 dollar per man som gick till Toy Library) ute i den Nya Zeeländska naturen i cirka tre timmar! Vi fick låna varsin ponny, haha! Skrattade lite åt det först, men sedan när vi väl gav oss ut kändes det bra, då ponnyerna kändes stabila i den ibland galna terrängen!

Jag skulle först rida en svart robust, liten ponny vid namn Funella, och Fredrik skulle rida en lite smäckrare, men maxad D-ponny vid namn Sandy. Fredrik fick provrida Sandy dagen innan turen, eftersom han inte ridit så länge, och då var hon jättesnäll och lugn. Dagen efter när det var dags för trekkingen blev hon dock väldigt uppspelt, så när Fredrik hade suttit upp började hon sparka bakut och ha sig, så då bytte vi ponny. Stackars Fredrik, blev ganska rädd och kände sig inte alls peppad på att följa med längre, men Funella var hur lugn och snäll som helst, så det gick galant! Och Sandy skötte sig med mig på ryggen :)

Vi var drygt 40 stycken ekipage som gav oss ut på denna trekking. Det hade ösregnat hela natten, så det var rejält geggigt på sina ställen och Fredrik och jag var lite smått rädda i den första branta backen vi skulle upp för. Det var nämligen inga ridspår så som vi har hemma i Lindome, utan vi red iväg över ängarna och upp för kullarna lite som man ville (hade en "ledare" som gick först, men vi red inte på led, bara att han hade täten). Fanns ingen stig att följa, så första backen var superhal och jättemånga hästar gick och gick men kom knappt någonstans då de bara halkade tillbaka. Då kände vi oss trygga på våra små ponnys som bara pinnade på! :)

Vi red upp till högsta toppen av en kulle så att vi liksom var inne i molnet. Kyligt, men shit vilken utsikt! Landskapet här på Nya Zeeland är verkligen helt fantastiskt. En av de vackraste platser jag sett!

På vägen ner red vi ibland bara på gräset, men ibland dök det upp grusvägar som vi kunde gå på. Kändes lite säkrare ;) Vi skrittade mest, men blev även lite trav och galopp på vissa ställen :)

Var verkligen en jättekul och häftig upplevelse! Och det var spännande att se skillnaderna mot Sverige. Vi besökte tre olika stall, fast det fanns inga stall, haha! Hästarna gick ute dygnet runt och när de gjorde i ordning dem för ridning band de bara upp dem eller ställde in dem i en liten sjukhage. Nu var ju de tre ställena vi var på bara med sådana ryttare som rider ute i naturen, så vet inte hur stallen ser ut hos dressyr- och hoppryttare :)

Alla verkade väldigt avslappnade och brydde sig inte så mycket. Alltså de verkade älska sina hästar, men skötseln av dem uppfattade jag som lite "ja ja, det blir nog bra". Till exempel efter vi hade ridit klart så var hästarna helt genomsvett och jätteleriga, men istället för att spola av och borsta dem så var det bara att hoppa av, ta av utrustningen och kanske på med ett täcke. Sedan band alla fast sina hästar i transporten (vet inte varför man inte kunde lasta på dem lika gärna?) och gick och fikade! Fredrik och jag såg att en av hästarna hade kommit lös från sin transport, så jag sa till tjejen som hade den hästen, men hon var helt lugn och fortsatte fika en stund innan hon gick bort för att binda fast hästen igen. Själv hade jag ju fått panik, haha! Så hade de kommit hem till mig och mitt stall hade de nog tyckt att jag var väldigt sjåpig med mina hästar :P

Har säkert mer att berätta om detta, men det får jag ta i ett annat inlägg, nu blir det mat! :)Sandy blickar ut över den vackra naturen
Fredrik och söta ponnyn :)
Grönt, grönt, grönt!
Funella och jag :)Sandy och jag, jättetrevlig och pigg ponny! :)
Utsikten kunde man inte få nog av!

Glada ryttare :)

Ger oss av över fältet för att börja färden upp för alla kullar :)Fredrik betar Funella efter ridturen :)Snart uppe på högsta kullen. Gjorde en stigning på 500 meter upp till toppen :)Vill ni se bilder från de andra ställena som jag nämnde högst upp som vi besökt kan ni kolla på min Instagram (aamaziingsara) eller på min Facebook (har offentliga album) :)


Läst 14966 ggr Kommentarer Kommentera

NOV
08

Fraser Island

Halloj! Igår morse åkte vi till Fraser Island för att spendera två dagar där. Superhärligt och jättefint! :) Hade inte läst på tillräckligt, så visste inte att det inte finns några riktiga vägar där, utan det är liksom bara sand. Hur kul som helst att köra omkring på stranden, skumpade som bara den. Roligare än Liseberg ;)

Har besökt sjöar, creeks, regnskog, skeppsvrak, vandrat upp för ett berg för att titta på utsikten m.m. Haft det fantastiskt helt enkelt! Nu är vi tillbaka i Brisbane och har precis käkat middag. Dags att packa om väskorna, imorgon bitti åker vi till Nya Zeeland. Ska bli såå spännande! Vi ska vara där i två veckor och åka runt på norra ön. Vi känner ett gammalt par där som ska guida oss runt och de har en husbil! Hur grymt?! De bor i Auckland, så utgår därifrån och sedan får vi se vad de ska visa oss för kul. Vet bara att Hobbiton är spikat! :)

Hemma går det bra, har mamma uppdaterat. Kallt och tråkigt väder bara :( Men hästarna mår bra och mamma har börjat galoppera Marco nu. Säger att han sköter sig jättebra! :) Han väntar väl bara på att jag ska komma hem så att han kan börja bralla ;) Eller så har mamma fått fason på honom. Hoppas det!

Hedda och Tilda var och tävlade i helgen. Debuterade 100cm och var felfria i båda faser. Superbra!!

aamaziingsara på Snapchat och Instagram för fler bilder och videos från resan :)Läst 15069 ggr Kommentarer Kommentera

NOV
05

Australia

Hej! :) Nu har vi varit i Australien ett par dagar. Första stoppet var Darwin :) Åkte till Litchfield Park och spenderade dagen där. 33 grader i skuggan, så perfekt att besöka lite vattenfall och bada. Skönt! I förrgår kom vi till Cairns. Åkte ut till Green Island i Stora Barriärrevet och snorklade. Såååå kul! Förutom massor av fiskar så snorklade vi även med sköldpaddor, rockor och hajar! :) Jag tyckte hajarna var små, men Fredrik var livrädd, haha! Det är ju reef sharks, så inte så sannolikt att de skulle attackera oss, men självklart ska man ha respekt för dem och inte vara för på. Riktigt kul i alla fall :)

Igår var vi Airlie Beach. Åkte ut till Whitsundays och snorklade där också. Älskar verkligen att snorkla. Så härligt att simma omkring och titta på alla djur :)

Imorgon kommer vi fram till Brisbane, vilket är slutdestination. Kommer fram på morgonen, så kommer spendera dagen i Brisbane, och i övermorgon åker vi till Fraser Island och är där i två dagar :) Sedan flyger vi till Nya Zeeland för att spendera två veckor där. Jippie!

Hemma hörde jag att det kommit snö. Fy! :O Mamma hade ridit ut på Marco igår. Modigt! :) Första gången på länge han fick komma ut i skogen på ridtur. Hade gått bra. Ridit i både skritt och trav :)

Fler bilder på Instagram (aamaziingsara) och Facebook (Sara Ekman) :D


Läst 7118 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
30

Bali och Återbesök

Hej! I förrgår var vi på Bali :) Superhärligt! Det stora fartyget vi är på kunde inte åka in till hamnen, så fick kasta ankar en bit utanför Bali och sedan åka tenderbåt in till hamnen. Därifrån tog sedan Fredrik och jag en taxi till Nusa Dua där vi spenderade dagen med god mat, sol, bad och promenad :)

Har varit till havs i två dagar och imorgon kommer vi fram till Australien. Första stoppet där blir Darwin :) Många som inte har kryssat brukar fråga mig om det inte är långtråkigt de dagar då man bara är till havs? Neeej! Det är underbart! Finns hur mycket som helst att göra på båten. På de kryssningarna vi varit på har det ju varit underbart väder, så då har det mest blivit att man solat och badat, relaxat, läst en bok, tittat på film på storbildsskärmen vid poolen. Skulle man nu tröttna på det så finns det mängder med annat att göra, är aktiviteter hela tiden, haha! Finns dessutom minigolfbana, klättervägg, biljardbord, shuffleboard och pingisbord. På den här båtturen kan man gå kurser i att lära sig prata mandarin om man så vill, eller lära sig spela bridge, dansa olika danser osv. Häromdagen var det magplasktävling vid poolen. Dessutom är det show varje kväll i den stora teatern :) Ibland är det sångare och dansare, igår var det en magiker och förra veckan en helt fantastisk hypnotisör! Så visst finns det mycket att göra! Jag är helt kryssningsfrälst i alla fall, tycker det är så kul att få se många olika ställen på en resa :)

Bilder från Bali, mer på aamaziingsara Instagram så klart:


I veckan var mamma på återbesök hos Johan Lenz i Ängelholm med Marco. Var där för tre veckor sedan första gången och Marco blev då behandlad i strålbensbursan. Skrittade honom efter det besöket och några dagar innan återbesöker fick mamma börja trava honom.

Mamma berättade för veterinären att de skrittat i 30 minuter inkl trav 8 varv runt i paddocken. Att han kändes ok men ibland något ojämn i vänstervarv precis i början av traven.
Fick springa fram och tillbaka i gången. Ingen hälta.
Vänster framben böjdes låg. Ny språngmarsch. Ingen hälta.
Höger framben böjdes låg. Ny språngmarsch. Ingen hälta.

Ut i deras longeringsvolt. Först på den lilla hårda volten ( är asfalt plus nåt underlag så det inte är halt).
Började i vänster varv. Fick säkert springa tio varv i ganska rask trav. Markerade lite då och då, inte hela tiden.
Över till höger varv. Ingen hälta.
Ut på spåret runt den lilla volten där hästarna springer fritt på mjukt underlag. Ingen hälta i något varv. Lite glada skutt o hopp o lite galopp.

Johan tyckte att han var väldigt mycket bättre på tre veckor. Efter att ha funderat en stund valde han att inte behandla om bursan. Det är en risk att senan ska skapa förkalkningar när man sticker igenom den för att komma åt bursan, även om risken är liten med deras preparat, men risken finns och Marco hade svarat bra på behandlingen.

Mamma ska fortsätta rida igång honom. Bra underlag och öka på traven successivt, sen galopp innan återbesök igen om fyra veckor.


Mamma berättar att hon och Marco har lärt känna varandra nu och kommer överens :) Nu kan hon skritta honom på lång tygel utan att han ska hitta på bus eller explodera.

Någon som däremot är busig är lille Bill! Mamma skriver och beklagar sig. Han som uppfört sig exemplariskt hittills och varit världens A-barn är nu värsta busen. Spränger trådar till höger och vänster. Tror minsann inte alls han är glad i att ha semester. BusBill! Längtar till jag får komma hem och sätta igång honom igen. Hoppas han inte är för vild då bara ;)

Ratzia och Hedda håller mamma och Tilda igång. Mycket uteritter, härligt! :)Min finaste Marco, hoppas du är frisk när jag kommer hem :) <3Bästa Hedda <3


Läst 6905 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
26

Puerto Princesa & Kota Kinabalu

Hej igen! :) Nu har vi hunnit med att besöka Puerto Princesa (Filippinerna) och Kota Kinabalu (Malaysia) sedan förra inlägget. Puerto Princesa var värsta paradiset. Såå vackert! Åkte ut till några små öar och snorklade. Vattnet var så fint! Och invånarna här var så gulliga! :) Dessutom fick vi poliseskort tillbaka till fartyget, haha! Alla passagerare skulle vara tillbaka på båten senast 19:30, och vi kom tillbaka från öarna strax efter sju och hade typ 30 minuter att köra tillbaka till hamnen, så visste att vi skulle bli försenade. Busschauffören, eller vem det nu var, ringde polisen, så de kom med sirenerna på och la sig framför bussen. Både polisbilen och bussen tutade som bara den och körde i ilfart genom stan och alla fick flytta på sig, haha! Slirade in i hamnen bredvid båten och hann precis. Det var en upplevelse, haha!

Dagen efter anlände vi till Kota Kinabalu. Hade förväntat mig att det skulle påminna lite om Manila, ganska smutsigt, tiggare osv. Var en förutfattad mening jag hade, och så såg det inte alls ut. Var jättefint, rent och verkade inte alls fattigt av det vi såg. Hade en jättesöt guide som gav oss lite sightseeing genom stan och sedan åkte vi vidare till en liten hamn och hoppade på en motorbåt som skulle ta oss ut till ön Mamutik. Körde som en galen, så man fick hålla i sig för att inte skumpa av båten, haha!

Bilder från Puerto Princesa:Bilder från Kota Kinabalu:
Följ mig på Instagram för fler bilder från dessa härliga platser! :) aamaziingsara


Läst 6824 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
22

Manila

Hej! I onsdags gick vi på båten i Hong Kongs hamn och lämnade kaosvädret där. Dock varnades det för ordentligt oväder i Manila, som skulle bli första stoppet. Vår kapten, en norrman som vi faktiskt åkt med en gång tidigare, berättade att han ändrade om lite i sin rutt för att slippa de värsta vindarna. Gungade sjukt mycket i förrgår, men vi kom fram till Manila igår, glada att gå i land ;)

Fredrik och jag tog en city tour of Manila igår. Fick se lite gamla byggnader, city (tog en sväng in på Mall of Asia), slummen, besökte ett gammalt fort m.m. Otroligt många små barn som gick omkring och tiggde.. Hade blivit förvarnad om detta innan, men ändå. Sorgligt. Dessutom otroligt mycket häst och vagn i Manila. Eller häst och häst? De såg.. märkliga ut, deras hästar. Guiden sa också det, att deras hästar såg nog inte ut som våra. De var väldigt korta i kroppen men ändå inte jättesmå till höjden. Måste varit någon speciell ras? Alla de som vi såg inne i stan såg ut så i alla fall. Stackarna, kan inte vara kul att gå där inne i den galna trafiken.. Såg i alla fall bra ut i hullet och okej hovar.

Får uppdateringar hemifrån varje dag :) Lille Bill har ju sin vila, men han hade blivit ompysslad av mamma igår. Marco är lite vild som vanligt, men har än så länge varit snäll och inte slängt av mamma när hon skrittar honom. Hon får även trava lite på honom också, och det har gått bra. Skrittar 30 minuter om dagen och några minuter trav. Nästa vecka ska de på återbesök igen. Hade så bråttom i mitt förra inlägg att jag inte ens skrev vilken veterinär vi åkte till med honom för en "second opinion". Åkte till Johan Lenz som är i Ängelholm på Jonas Tornells klinik. Är alltså dit Marco ska igen nästa vecka. Får hoppas det går bra, men tror tyvärr inte att strålbensbursan är helt ok än. Uppdaterar er!

Hedda och Tilda var på Pay&Jump och debuterade 90cm. Hade rivit ett hinder i första rundan och varit felfria i andra. Jättebra! Mamma sa att Hedda hade varit lite taggad. Som vanligt då ;)

Ratzia trimmas i dressyren av mamma. Hade gått väldigt bra träningen nu i veckan. Tänk så enkel och reglerbar hon kommer vara för mig i hoppningen när jag kommer hem, efter sex veckor med bara ordentligt dressyrande (och skogsmullande också, förstås!) :)

Nu ska vi sova, imorgon anländer vi till Puerto Princesa, Filippinerna!
Manila skylineCyklar delvis eller helt gjorda av bambu på bilden ner till högerVåldgästade ett bröllop när vi besökte en kyrka. Bilen utanför pyntad och redo för avfärd med nygifta paret :) Följ mig både på snapchat, instagram och Facebook för fler bilder från resan:)


Heter aamaziingsara på snapchat och Instagram :)Läst 7860 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
19

Hong Kong

Hej! :) Nu befinner vi oss i Hong Kong, fast snart ska vi bege oss mot hamnen. Vi kom fram i måndags förmiddag. Flög från Göteborg till London i söndags och sedan London till Hong Kong på söndag kväll. Allt gick smidigt :)

Tyvärr inte så mycket bättre väder än hemma i Sverige (förutom att det är bra mycket varmare :)). Tyfonvarning redan när vi kom fram men först igår märktes det av att det var riktigt busväder. Blåste och regnade massor! Får hoppas det blir bättre väder :)

Har hunnit med lite afternoon tea (märks att det varit brittisk koloni, de kan sitt te!), åka upp till Victoria Peak, besöka Sky100, Stanley Market och ta en guidad buss genom city :) Besöker gärna denna stad igen och hoppas på sol!

Följ mig på snapchat och instagram (aamaziingsara) för att få mer uppdateringar från resan :)


Läst 7996 ggr Kommentarer Kommentera
Sida: 1 2 3 4 5 nästa  sista  Saras vardag

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Lisen Välj
Portugal-bloggen Välj
Noll till hundra Välj
Jens Fredricson Välj
Stalldrömmar Välj
Therese Välj
Redaktionen Välj
Dressyrbloggen Välj
Kajsa Boström Välj
Drivers resa Välj
Veterinärstudenten Välj
Hippologbloggen Välj
Saras vardag
Avelsbloggen Välj
Veterinärbloggen Välj
Hästskötarbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.Maila Sara

Till bloggenMest lästa


ArkivPopulärt hos Charlies

Husbloggare

Skogens konung!

Therese

Årets sista tävling

Portugal-bloggen

Flärd, dyr sadeltvål och riktigt fina hinder i Paris

Lisen

Till Husbloggarna