Ryttarnas nyårslöften 2006

Juniorartiklar

Publicerad: 2005-12-29

Ryttarnas nyårslöften


2005 sjunger på sista versen och det filas nog på ett och annat nyårslöfte ute i stugorna. Vad ska du själv lova inför det nya året? Hippson Junior har frågat några av våra bästa ryttare vad de har för nyårslöften och hur bra de egentligen är på att hålla dem!

Text: Emma Rost
Foto: Emma Rost, Anki Yngve och Åsa Sköld

Minna Telde, dressyrryttare:
Jag lovar att organisera mig mer och jobba mindre! Om man strukturerar upp tillvaron och jobbar på rätt saker så funkar det att jobba mindre. Om jag bestämmer mig för något så brukar jag vara väldigt enveten och envis så då håller jag dem.

________________________________________

Piia Pantsu, fälttävlansryttare:
Mitt nyårslöfte är att satsa mera tid på min egen ridning och mina egna hästar. Det går alldeles för mycket tid till träningar och sånt. Jag måste prioritera nu när det är VM. Och jag brukar vara ganska bra på att hålla mina löften. Jag lovar inte sånt jag inte kan hålla. Ha ha!

________________________________________

Svante Johansson, hoppryttare:
Jaaaadu… Jag har inte tänkt så långt ännu. Det brukar ju inte gå så bra med de där löftena. Förhoppningsvis ska jag fortsätta att vara en snäll sambo och en bra pappa. När det gäller hästarna ska jag försöka träna ännu lite mer och göra ett bra jobb så att hästägarna blir nöjda. Jag är väl ganska bra på att hålla mina löften.

________________________________________

Maria Gretzer, hoppryttare och förbundskapten:
Ha ha! Jag vet inte riktigt. Jag ska försöka hålla bättre ordning på kontoret! Jag är jätteflitig när det gäller hästarna och träningen så där kan jag inte se att jag skulle kunna göra något annorlunda. Jag brukar inte ha några löften och framför allt lovar jag inte sånt jag inte kan hålla. Jag skulle aldrig lova att sluta äta godis till exempel.

________________________________________

Kristian von Krusenstierna, dressyrryttare:
Det var länge sen jag gav nåt nyårslöfte! Men i år lovar jag, eller om det är ett krav på mig själv, att jag ska in i VM-laget 2006. Och så ska jag ta vara på 2006 så bra jag kan. Jag är inte en sån som är ute och drömmer utan är nog rätt mycket realist. Visst ska man ha mål som man kan drömma om, men det är viktigt att sätta mål som man kan nå också.

________________________________________

Vad är DITT nyårslöfte? Brukar du hålla dem?
Redaktören Emma lovar att göra Hippson Junior ännu bättre och roligare under nästa år och fylla på med massor av spännande läsning och kul pyssel!


Minna lovar att bli mer strukturerad!


Piia satsar mot VM nästa år och tänker lägga mer tid på den egna ridningen.


Svante lovar att fortsätta vara en snäll pappa och sambo!


Maria har storstädat kontoret och ska försöka hålla ordning. Men hon tänker i alla fall inte sluta äta godis.


Kristian är alltid snäll mot sina elever, säger han. Och lovar i stället att ta sig till VM 2006.





Senaste numret



Läs mer om nummer 2 2024

– Tema: Hullbedömning
– Porträtt: Annelie Lundkvist 
– Den svåra skritten

– Konditionsträna i backe 
– Om hästens flyktbeteende
– Fixa tappskon
...och mycket, mycket mer!

Läs numret på premiumsajten

Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.