Lucka 14: Rabattkod från Horse & Home
Hippsons Julkalender

Lucka 14: Rabattkod från Horse & Home

I den fjortonde luckan gömmer sig en rabattkod från Horse & Home. Koden ger dig upp till 20% rabatt på Equilines populära schabrak och luva. 

Andra luckor i julkalendern:

Lucka 23: Rabattkod på Simplfill

Har du tröttnat på ihopvikande höpåsar? I dagens lucka finns en rabattkod på på Simplfill, en insats som förvandlar din höpåse till en låda. 
Läs mer

Lucka 24: Rabatt på stallinredning

I den sista luckan i Hippsons julkalender finns en rabattkod på stallinredning från Stallbolaget. Dags att uppdatera stallet eller går ni i tankarna att bygga nytt? 
Läs mer

Lucka 17: Vinn ett par ridstövlar från Tonics

Bakom lucka 17 gömmer sig en riktigt bra tävling. En vinnare får ett par ridstövlar från Tonics i modellen Gravity (värde cirka 3290 kronor). Och det är superenkelt att vara med i tävlingen. 
Läs mer

Lucka 20: Rabatt på grovfoderanalys

I lucka nummer 20 hittar vi en rabattkod från Eurofins på den viktiga grovfoderanalysen. Har du koll på vad ditt grovfoder innehåller? 
Läs mer

Lucka 16: Rabatt på din drömridresa

Bakom lucka 16 hittar vi en rabattkod från Sofia Travels. Passa på att boka en ridresa till ett riktigt drömmigt resemål, nämligen Marocko.  
Läs mer

Lucka 15: Rabatt på ledtillskottet Flex2be

I lucka 15 hittar vi en rabatt på ledtillskottet Flex2be. Det är en kollagen produkt för hästar för att stödja den normala funktionen och rörligheten i lederna, i synnerhet för hästar som lider av artros.
Läs mer

Lucka 13: Vinn lång ridkappa

Bakom den 13:onde luckan hittar vi en fin tävling från Cavallo. Vinsten är en riktigt varm och lång ridkappa (värde 1949 kronor). 
Läs mer

Lucka 12: Galge för hästtäcken

Bakom lucka nummer tolv hittar vi en ny svensk innovation. Nämligen en galge för hästtäcken av Hang Up. 
Läs mer

Lucka 9: Vinn pälsglans från Carr & Day & Martin

I den nio luckan hittar vi en tävling där hästvårdsprodukter lottas ut. Det är både pälsglans och utredning till man och svans som står på spel.
Läs mer

Lucka 11: Rabatt på innovativ säkerhetsutrustning

Bakom lucka nummer elva hittar vi en rabattkod från Y/ELM+. Ett företag som satsar på innovativ säkerhetsutrustning för ryttaren. 
Läs mer

Lucka 19: Vinn underställ, mössor och strumpor till hela familjen!

Bakom lucka 19 hittar vi en riktigt bra tävling från Ullmax. En lycklig vinnare vinner ett helt underställskit till hela familjen. En tävling där du slipper frysa i vinter! 
Läs mer

Lucka 18: Rabatt på nylanserade ridbyxor

I lucka 18 hittar vi en nyhet bland ridbyxor, nämligen Hogsta Ridsports egna ridbyxa. Fram till sista december går den att köpa till rabatterat pris.  
Läs mer

Lucka 8: Onlinekurs om funktionell träning för häst

Bakom den åttonde luckan gömmer sig en rabattkod på en onlinekurs som ger dig fördjupande kunskap i funktionell träning för häst. Onlinekursen innehållande flera filmade övningar och tydliga beskrivningar. 
Läs mer

Lucka 7: Rabattkod hos Lycka By S

I det sjunde luckan finns en rabattkod hos Lycka By S. Med koden får du 20 % rabatt på hela sortimenten och fri frakt. 
Läs mer

Lucka 5: Vinn presentkort från Krafft

I den femte luckan gömmer sig en tävling från Krafft där tre vinnare får ett presentkort på 500 kronor. För att delta krävs det bara att du svarar på en fråga. 
Läs mer

Lucka 6: Rabatt på boots för barfotahästen

Bakom den sjätte luckan hittar vi en rabattkod från Easyboot.nu. Under hela december erbjuder de nämligen 10 % rabatt på ett helt köp. 
Läs mer

Lucka 4: Vinn presentkort från VB Ridsport

I dagens lucka ligger fem presentkort från VB Ridsport i potten. Och det är superenkelt att vara med i utlottningen.  
Läs mer

Lucka 3: Bli delägare i en Andelshäst

I det tredje luckan finns en rabattkod på en andel i den lovande galopphästen Guidetti. Koden ger dig rabatt på en andel under hela 2023. 
Läs mer

Lucka 2: Unik kod ger 20 % på ett helt köp

I den andra luckan i julkalendern gömmer sig ett riktigt bra erbjudande hos VB Ridsport. En unik kod ger nämligen 20 % rabatt på ett helt köp. 
Läs mer

Lucka 10: Vinn hästtermometer från Safehorse of Sweden

Bakom den tionde luckan gömmer sig en tävling från Safehorse of Sweden. Fem stycken vinner en designad och ergonomisk hästtermometer. 
Läs mer

Lucka 1: Behöver din häst hjälp för att få magen i balans? Då är detta tävlingen för dig!

I dag drar Hippsons julkalender igång och i första luckan hittar vi en tävling från NAF Sweden. Där sex stycken vinner mag-tarmprodukten GastriAid. 
Läs mer

Senaste numretLäs mer om nummer 4 2023

– Tema: Våga dig ut på tävlingsbanan
– Reportage: Henrik von Eckermanns drömgård
– Allt om senskador

– Sitsträning för ryttaren
– Allergivänliga hästar
– Delad häst – delad glädje?
...och mycket, mycket mer!

Läs numret på premiumsajten

Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Hippson AB Vallgatan 16, 302 42 Halmstad

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.