Hippson-tv

Hippson-TV

Här samlas hästiga videoklipp, både från Hippson-redaktionen och som har laddats upp på andra sajter. Tipsa gärna redaktion@hippson.se om du hittar en rolig eller intressant nätfilm.


Dags att registrera resultat i Folksam Riders Cup (4.13 min)

Du är väl med i Sveriges största ridsporttävling - Folksam Riders Cup? Senast den 3 juni måste du registrera dina resultat från maj månad för att de ska räknas på rankingen.
Sett 261 ggr

Ridövning: Variera med V del 1 (3.03 min)

Det här en ridövning som passar bra för ridskolegrupper med flera ryttare. Den övar flera moment olika moment och håller både häst och ryttare alerta. Dessutom går det att variera svårighetsgraden från riktigt lätt till riktigt svår.
Sett 751 ggr

Brianne är 19 år och tävlar i världscupfinalen (2.28 min)

Amerikanska hoppryttaren Brianne Goudal är 19 år gammal och därmed den yngsta ryttaren i världscupfinalen i Göteborg i slutet på april. Hur känns det att vara så ung och tävla på så hög nivå?
Sett 566 ggr

Vad ska "Flippan" göra nu - Malin om sin stjärnhäst (3.08 min)

Butterfly Flip, även känd som "Flippan", avtackades i Scandinavium under Göteborg Horse Show, inför stående ovationer. Hippson fick en pratstund med Malin Baryard Johnsson efteråt, som berättade lite om Flippans framtid.
Sett 1039 ggr

Göteborg Special: Hippson träffar Rodrigo Pessoa

Rodrigo Pessoa har vunnit världscupfinalen tre gånger på raken, något han är ensam om. I år finns han inte med i startfältet, men är väl på plats. Hippson fångade honom i språnget och frågade hur det känns att inte rida i finalen.
Sett 5236 ggr

Göteborg Special: Så kollas tävlingshästarna

Allt ska gå rätt till. Det är viktigt att djurskyddet är på topp och att det inte förekommer några oegentligheter. Villkoren ska vara lika för alla som tävlar. Därför finns det FEI stewards på plats på framridningen och hästarnas skydd kollas efter varje ritt. Följ med bakom kulisserna.
Sett 4226 ggr

Göteborg special: Häng med in på Euro Horse

Samtidigt som världscuptävlingarna pågår inne på Scanfinavium hålls nordens största hästmässa, Euro Horse. 260 utställare är på plats. Hippson har förstås nosat reda på roliga trender och fina fynd. Häng med in på Euro Horse
Sett 4798 ggr

Göteborg special: Hippson träffar Meredith Michaels Beerbaum

Tävlingarna i Göteborg är i full gång och under torsdagen rids den första delfinalen i världscupen. Hippson träffade en av favoriterna till segern - Meredith Michaels Beerbaum
Sett 4540 ggr

Hippson Magazine - reklamfilm 3

Nu ligger första numret av nya hästtidningen Hippson Magazine ute i handeln. Du hittar den hos bland annat Pressbyrån och på Statoil. Vill du prenumerera anmäler du dig enkelt här på www.hippson.se
Sett 2628 ggr

Hippson magazine - reklamfilm 2

Nu ligger första numret av nya hästtidningen Hippson Magazine ute i handeln. Du hittar den hos bland annat Pressbyrån och på Statoil. Vill du prenumerera anmäler du dig enkelt här på www.hippson.se
Sett 3755 ggr

Sida: första  föregående 1 ... 437 438 439 440 441 ... 447 nästa  sista  
Prenumerera på Hippson-TV

Aktuella samarbeten

Foderspalten
I hästhälsans tjänst
Uppfödaren i centrum
Foderbloggen

Senaste numret

Läs mer om Hippson nr 6

– TEMA: Kom längre med tekniken
– Porträtt: Louise Romeike
– Hjärngympa för ryttaren

– Tips från fotografen
– När är hästens karriär över?
– Sissela Smiths favoritövning
...och mycket, mycket mer!

Läs numret på premiumsajtenSenaste expertsvaren

Vad kan man göra när en inackorderad i ett kollektivt stall inte sköter sina uppgifter?
Eva Johansson svarar
Ramlade av vid veterinärbesök – vad gäller?
Eva Johansson svarar
"Att kunna rätta in framdelen framför bakdelen är otroligt viktigt"
Jessica Nordin svarar


Tipsa oss

Här kan du skicka in tips eller uppslag till oss på redaktionen.