Redaktionens pryltips - Mellandagsrea på nätet

Redaktionens pryltips

DEC
28
2011

Mellandagsrea på nätet

Det är just den här tiden på året då man verkligen kan göra bra fynd och det gäller såklart även hästfolk! Idag fick jag ett mail från ett utav mina favoritföretag, Exklusiv Horse Wear, som har 50% på allt, 20% på Kingsland och tävlingspaket, fram till Nyårsafton. Det fina i kråksången är att de också lämnar rabatt på presentkort, så där kan ni verkligen spara pengar på födelsedagspresenter inför 2012. Jag har handlat mycket där genom åren och tycker att de levererar bra kvalitet till bra priser.

http://www.exklusiv.se/shop.html?id=2206


Prisvärda och snygga tävlingspaket! Jättekul att de har börjat med de här supersnygga flerfärgade produkterna, det är bara ens egen fantasi som sätter gränserna!
Har man svårt att fantisera ihop en bra kombination tycker jag att det fanns många snygga alternativ på den här bilden.

Inför OS-året 2012 kan det kanske vara kul att lyxa till det med egna Sverige prylar?! Spela roll om man "bara" åker på lokal tävling liksom, HEJA Sverige!

Skara Hästsport erbjuder den här ursnygga Kingslandvästen (som jag själv äger faktiskt!) till superpris! 


Kingsland Valais NU: 650:- (ord. 1699:-)På den här sidan finns många olika erbjudanden på allt från ridbyxor till hästtäcken av många kända märken så som Pikeur, Eskadron, Cavallo m.m; http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/angebote.html?mv_arg=specialsJa det går att rada upp erbjudanden om man googlar på nätet, så har ni lite tid över kan det verkligen löna sig att surfa runt på internet just de här dagarna fram till nyår!Läst 57219 ggr


Mer från prylbloggen

Jag hittade riktigt fina smycken från Ashley's Fine Equestrian Jewelry, ett smyckesföretag som har specialiserat sig på att göra smycken inspirerade av ridsporten. Men smakar det så kostar det, drömma kan man dock alltid!
   

Vackert hängsmycke i form av en ridstövel och stigbygel. Ridstöveln är i 14 karats gult guld och stigbygeln samt sporren är i 14 karats vitt guld. Priset ligger på höga 1.538 dollar, cirka 13.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Ridstöveln finns även i en billigare variant, där stöveln är i silver och stigbygeln samt sporren i 14 karats gult guld. Priset hamnar då på 550 dollar, cirka 4.650 svenska kronor.
Till produkten
 

Hängsmycke i form av en sadel i 14 karats guld. Prislappen ligger på 895 dollar, cirka 7.600 svenska kronor.
Till produkten


Dressyrsadeln i 14 karats guld går på 1.420 dollar, cirka 12.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Halsband i 14 karats guld, där bettet är prytt av diamanter. Dock en saftig prislapp på 2.399 dollar, cirka 20.300 svenska kronor. 
Till produkten
 

Stelt armband i form av hästben i 18 karats guld. Priset ligger på 1.960 dollar, cirka 16.600 svenska kronor.
Till produkten 
 

Vi hittar även olika små berlocker som ska fästas på ett armband. Här ett hästtäcke i 14 karats guld för 495 dollar, cirka 4.200 svenska kronor.
Till produkten
 

Eller varför inte en höbal i 14 karats guld för 460 dollar? Alltså cirka 3.900 svenska kronor...
Till produkten


Det finns även en transport i 14 karats guld för 654 dollar, cirka 5.500 svenska kronor.
Till produkten

Lyxigt, eller hur?


Cajsa Ekström Arman

Cajsa Ekström ArmanLäst 9566399 ggr Kommentarer Kommentera

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa Ekström Arman

Cajsa Ekström ArmanLäst 9625297 ggr Kommentarer Kommentera

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa Ekström Arman

Cajsa Ekström ArmanLäst 9644232 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Redaktionens pryltips »Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.