Redaktionen
DEC
20

Rösta fram Årets pryl 2010!

För andra året kommer vi på Hippson, tillsammans med er läsare, att utse årets ridsportpryl. En jury bestående av Hippsons redaktion har nominerat fem produkter (eller egentligen sex, eftersom en nominering delas) - och nu är det upp till dig att rösta.

De nominerade produkterna (Veredus Guarnieri, airbagvästarna Hit-Air och Point Two, Tetris-täcket från Trust, No sew-byxan från GPA och Freejumps Soft’Up-stigbygel) är ett urval av sådant vi tipsat om på redaktionell plats under det gångna året, antingen i Hippson Magazine eller i Prylbloggen här på Hippson.se. Kriterierna som juryn utgått från är att produkten ska vara nyskapande - antingen vad gäller design eller funktionalitet.
Vinnarprodukten, som ni läsare röstar fram, kommer att presenteras i Hippson Magazines stora utrustningsnummer i februari 2011.

För varje nominerad produkt vill vi att du rankar dess idé, design och nytta på en skala mellan 1 och 5, där 5 är det högsta betyget. Den produkt som sammantaget rankas högst kommer att utses till Årets pryl 2010!

OMRÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vinnaren presenteras i Hippson Magazine nummer 1 2011.


Läst 31966 ggr Kommentarer KommenteraRedaktionen

Här skriver Hippsons redaktion när den har något "viktigt" att säga.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese Välj
Redaktionen
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Redaktionen

Här hittar du nyheter från Hippson. Det kan vara allt från nya funktioner på sajten till rapportering från de stora evenemangen.

 

Till bloggen
ArkivGalleriet på Hippson Market

Husbloggare

Plötsligt händer det!

Pether Markne

Pigga hästar

Saras vardag

Vilket avslut på tävlingssäsongen 2018!

Therese

Till Husbloggarna