Redaktionen
JUN
22

GLAD MIDSOMMAR!

Vi på Hippson-redaktionen vill passa på att önska alla er läsare en fantastisk midsommarafton. Sajten kommer att uppdateras med nytt material under helgen - så kika gärna in när du får en stund över. :-)


Läst 71809 ggr Kommentarer Kommentera

JUN
15

Kommentera meraEtt sorgebarn på Hippson.se har länge varit kommentarsfunktionen. Den har varit lite krånglig, det har inte gått att svara på någons inlägg och det faktum att det kräver medlemskap på sajten har gjort att inte så många har valt att kommentera våra artiklar. 

Så nu till slut har vi valt att byta ut hela kommentarsfunktionen och sälla oss till den växande skaran sajten som använder sig av verktyget Disqus. Med Diqus kan du logga in med ditt Facebook, Google- eller Twitter-konto eller skapa ett eget Diqus-konto. 

Eftersom allt fler sajter använder Diqqus så blir det även lättare att hålla reda på alla kommentarer du gör, oavsett om du gör dem här på Hippson eller på någon annan sajt. Allt samlas på ett ställe.

Med Disqus kommer det även att bli enklare för oss att möjliggöra kommentarer på vår mobilsajt, men detta återkommer vi till så snart vi har hunnit fixa det.

Vi hoppas att ni kommer att uppskatta det nya sättet att kommentera innehållet här på Hippson. Om ni har några synpunkter så vill vi gärna att ni skickar dem till info@hippson.se


Läst 70481 ggr Kommentarer Kommentera

JUN
08

Mest läst i maj


Läst 57049 ggr Kommentarer KommenteraRedaktionen

Här skriver Hippsons redaktion när den har något "viktigt" att säga.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Lisen Välj
Portugal-bloggen Välj
Jens Fredricson Välj
Stalldrömmar Välj
Therese Välj
Redaktionen
Kajsa Boström Välj
Veterinärstudenten Välj
Hippologbloggen Välj
Avelsbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Hästskötarbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Redaktionen

Här hittar du nyheter från Hippson. Det kan vara allt från nya funktioner på sajten till rapportering från de stora evenemangen.

 

Till bloggen
ArkivGalleriet på Hippson Market

Populärt hos Granngården

Husbloggare

Vintersol

Saras vardag

Gästblogg: ”Låt oss slippa fler osakliga floskler om vår älskade ridsport”

Gästbloggen

Nytt år – nya möjligheter och fotbollens lagkänsla

Lisen

Till Husbloggarna