Hippson-tv

Hippson-TV

Här samlas hästiga videoklipp, både från Hippson-redaktionen och som har laddats upp på andra sajter. Tipsa gärna redaktion@hippson.se om du hittar en rolig eller intressant nätfilm.


Svalkande dusch i sommarvärmen

En av hästarna hos paret Lyndal Oatley och Patrik Kittel har alltid huvudet ute på kvällen när vattenspridaren går igång. Här lyckas Lyndal fånga på bild varför …
Se det svalkande klippet – se ända till slutet.


Sett 13568 ggr

Alpha öppnar grinden själv: "Råkar bli så när man har en lekfull häst"

Det holländska halvblodet Alpha är bossen i både flocken och på hinderbanan. I veckan när han och medryttaren Amelia Olsson skulle träna på att öppna och stänga en grind, visade han att han minsann "kan själv".


Sett 10147 ggr

Härligt grönbete hos familjen Madden

Det går ingen nöd på de pensionerade tävlingshästarna hos hoppryttaren Beezie Madden, USA. Här delar hon med sig av ett riktigt somrigt klipp när de äldre hästarna flyttas till den stora gräshagen. 


Sett 13067 ggr

När storleken inte spelar någon roll

De här två har verkligen funnit varandra. Den lilla katten verkar helt oberörd över kompisens storlek. 


Sett 9493 ggr

Casall i Global Champions "Hall of Fame"

I serien "Hall of Fame" lyfter GCTV superhästar genom åren – och däribland Rolf-Göran Bengtssons framgångsrika tävlingskamrat Casall. Tillsammans med skördade ekipaget bland annat mängder av framgångar under just Global Champions Tour. I klippet ovan berättar Rolf-Göran om hingstens otroliga karriär och personlighet.


Sett 917 ggr

Höjden av lathet – när man blir "omsprungen" i skrittmaskinen

Den här hästen har bestämt sig för att helt enkelt ta det chill. Att bli "omsprungen" i skrittmaskinen, det måste väl ändå vara höjden av lathet, eller vad tycker ni?


Sett 14824 ggr

Ett ekipage med bollkontroll

Den här hästen var helt med på noterna när husse föreslog att de skulle kasta boll. Med fullt fokus och koncentration blir det fullträff varje gång! Se det lekfulla klippet.


Sett 3427 ggr

Vänskapsband ska knytas tidigt

Hästen är människans bästa vän – och tvärtom. Den här lilla killen och det lilla fölet har funnit varandra. 


Sett 7974 ggr

Peder om en vardag utan tävlingar

Den 24 juni sänder SVT dokumentären Den osynliga motståndaren. Där berättar nio sportprofiler, en av dem Peder Fredricson, om hur livet förändrats av coronapandemin. I ett förhandsklipp får vi höra Peder berätta om vardagen hemma på Grevlunda.

Programmet sänds 24 juni klockan 20.00 i SVT1 och på SVT play.


Sett 8453 ggr

Fridfull musik ger hästarna ro

Francis Leclerc, en konstnär från Canada, spelar musik som inte bara uppskattas av människor. I klippet spelar han på instrumentet "handpan", som ger ett harmoniskt lugn till hästarna. 


Sett 2014 ggr

Sida: första  föregående 1 2 3 4 5 ... 391 nästa  sista  
Prenumerera på Hippson-TV