Redaktionen
MAJ
31

Vi ses i Falsterbo!

Nu är det helt klart! Hippson kommer att ha en egen monter under Falsterbo Horse Show. Du kommer att hitta oss på sponsorstråket bakom Hedinläktaren. Än så länge vågar vi inte riktigt säga vad vi kommer att hitta på i montern, men vi vågar lova att de som besöker oss kommer inte att bli besviken. 

 

Mer information kommer, var så säker.


Läst 18448 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
28

Grattis Lovisa!

Alla mail till oss på Hippson är så klart välkomna, men ska man vara helt ärligt så finns det mail som man blir mer glad av än andra. Det här är ett sådant:

 

-----

Från: Helene Jonsson <xxxxx@yyyy.se>

Ämne: Priser....

Datum: 27 maj 2010 20.43.22 CEST

Till: hippson <redaktion@hippson.se>

 

Tack för jättefina rosetter, min dotter var eld och lågor över dom stora jättefina rosetterna!! Supersnygga.

 

//Helene (Lovisa Jonsson med sin ponny Minigårdens Toulouse, vann LC och kom tvåa i LB ponnydressyr)

 

 

-----

 

Tack så mycket Helena för att du tog dig tid att maila oss med bilder och allt. Och framförallt, grattis Lovisa och lycka till i fortsättningen!

 

Till Folksam Riders Cup

 


Läst 22586 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
27

Ett getingbo av husbloggare

Våra fem husbloggare läses och uppskattas av väldigt många av våra besökare. Samtliga är lika bra och lika uppskattade. Låt det aldrig råda någon tvekan om det. 

 

Jag brukar dock kolla trafiken till de olika bloggarna lite då och då. Mest av nyfikenhet egentligen.

 

Så här trafiken ut i år, vecka för vecka, till respektive husblogg:

 

Om man har hängt med lite så är det kanske inte så svårt att lista ut vems den röda kurvan (Hej Jeanna!) är. Men vilka tillhör de andra tror ni?

 

Varsågod, kommentarsfältet är ert.


Läst 19237 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
25

Vi gillar rekord!

Besöksrekordet som vi bloggade om för en vecka sedan blev kortlivat. När förra veckans siffror blev helt klara i går kväll så stod det genast klart att vi återigen slår rekord. Förra veckan hade vi nämligen 13 865 unika besökare! Mer än 1 000 fler än veckan dessförinnan. 

 

Vi har nu varit över 12 000 unika besökare fyra veckor i rad och över 11 000 varje i 17 veckor i rad. Givetvis så syns detta även i antalet besök och sidvisningar. 

 

Anledningen till att fler hittar hit just nu beror till stor del på att det har blivit lättare att hitta oss via sökmotorer, arbetet med vår sida på Facebook, återkommande nyhetsbrev samt gammal hederlig sökordsannonsering. Att sedan många av de som hittar oss väljer att återkomma är ju själva beviset på att innehållet och sajten motsvarar förväntningarna. Superkul tycker vi så klart och lägger champagnen på kylning.

 

Shoppinggallerian

Vi jobbar ständigt vidare med att förbättra sajten. Vi har just gjort en uppryckning av Shoppinggallerian som har fått tillbaka sina produktkategorier och en helt ny produktpresentation. 

 

Gilla innehåll

Dessutom går det nu att via sitt Facebook-medlemskap gilla nästan allt innehåll på sajten. Nytt för idag är att det syns direkt på löpet. Om du klickar på Gilla-knappen så syns detta i din profil på Facebook med en länk till sidan på Hippson. Det är alltså ett mycket enkelt sätt att tipsa sina kompisar.

 


Läst 18885 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
20

Rekord!

Förra veckan hade vi 12 852 unika besökare. Det är fler än någonsin tidigare! Tack alla ni som besöker oss.

 

I år har antalet besökare till Hippson fullständigt exploderat. Det verkar som att fler och fler av alla som hittar hit verkligen hittar något som intresserar dem och väljer att återkomma. Så här ser vår besökskurva ut sedan i somras:

Nu siktar vi så klart på att bli ännu större. Och det enda sättet vi känner till att lyckas med det är att bli ännu bättre på det vi redan gör. Så har du förslag och tips så skicka gärna dem till oss på info@hippson.se

 

//Johan


Läst 17262 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
12

Småfix med nya sajten

 

Nu har den nya sajten varit igång i en vecka. Reaktionerna vi har fått har hittills varit överväldigande positiva. Tack alla ni som har hört av er! 

 

Givetvis så finns det en del barnsjukdomar med den nya sajten, men vi kommer under de kommande veckorna att beta av dem en efter en. 

 

1. Shoppinggallerian kommer att ses över. Bland annat så kommer kategorinavigeringen kommer att återkomma och produktpresentationerna kommer att snyggas till.

2. Samlingstjänsten för husbloggarna kommer att förbättras ytterligare. Det kommer att bli enklare att hitta RSS-flödena till bloggarna och presentationerna och kommentarerna kommer att lyftas fram.

3. I den nya bildspelsfunktionen så blir bilderna i dag lite väl stora. Även om det är snyggt med stora och fina bilder så behöver vi fixa till det.

4. En mängd mer kosmetiska åtgärder.

 

Har du själv upptäckt några fel eller konstigheter så lämna gärna en kommentar till det här inlägget så tar vi med det i de kommande förbättringarna.

 

Trevlig helg!

 


Läst 16626 ggr Kommentarer KommenteraRedaktionen

Här skriver Hippsons redaktion när den har något "viktigt" att säga.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese Välj
Redaktionen
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Hästskötarbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Redaktionen

Här hittar du nyheter från Hippson. Det kan vara allt från nya funktioner på sajten till rapportering från de stora evenemangen.

 

Till bloggen
ArkivGalleriet på Hippson Market

Husbloggare

Ridlära rakt av skulle jag säga.

Kajsa Boström

WOW, vilken helg!

Therese

Lidköping

Saras vardag

Till Husbloggarna