Redaktionen
JUL
22

Sabine vann drömhelgen!


  
Nu är det klart, 35-åriga Sabine Ljung i Sävsjö vann drömhelgen i Stockholm med träning för Tinne Vilhelmson Silfvén. Stort grattis! Ingen av de över 600 tävlande hade gissat att Patrice Delaveau skulle vinna Falsterbo Grand Prix, så turen gick i stället till de 55 personer som tippat tvåan Angelica Augustsson som vinnare. Bland dessa fick lotten avgöra, och det var alltså Sabine som hade tur denna gång!

- Vad fantastiskt! Jag har alltid beundrat Tinne Vilhelmson, utbrister hon när Hippson ringer upp.
Fast egentligen är Sabine hoppryttare, hon föder upp hästar och har massor av både ponnyer och halvblod hemma på gården. Vid sidan av hästarna jobbar hon som personlig assistent.

- Jag älskar verkligen hästar! Min man har fått inse att jag måste få hållas och få ha hästar för att må bra, skrattar hon.

Det Sabine kan se fram emot är alltså en helg i Stockholm med resan betald för sig och en vän, övernattning på hotell och två lektioner på en GP-läromästare för Tinne Vilhelmson Silfvén. Självklart kommer vi på Hippson att dokumentera och delge er det hela när det blir dags!

Övriga pristagare:

2:a - Margaretha Pehrson

3:a - Veronica Karlsson

4:a - Lena Grünerwald

5:a - Malin Hermansson

Stort grattis till samtliga pristagare och tack alla ni som var med i tävlingen.


Läst 43981 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
12

Falsterbo-tävlingen avgörs inom kort

Under Falsterbo Horse Show tävlade cirka 600 personer i Hippsons monter. Förstapriset är en riktig drömhelg i Stockholm med träning för OS-ryttaren Tinne Vilhelmson Silfvén på en GP-läromästare.
 
Vi håller som bäst på att gå igenom alla tävlingsbidrag. Preliminärt verkar det inte vara någon som har gissat rätt på vinnaren av Falsterbo Grand Prix, utan det kommer i stället att stå mellan er som gissade Angelica Augustsson som etta.
 
Vi återkommer dock inom de närmaste veckorna med samtliga vinnare i tävlingen. Håll ut med andra ord.
 
Och förresten, var du på plats under Falsterbo Horse Show? I så kan du tagga dig och dina vänner i bilderna från läktarna på Stora Hoppbanan inne på vår Facebook-sida.
Läst 44199 ggr Kommentarer KommenteraRedaktionen

Här skriver Hippsons redaktion när den har något "viktigt" att säga.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese Välj
Redaktionen
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Redaktionen

Här hittar du nyheter från Hippson. Det kan vara allt från nya funktioner på sajten till rapportering från de stora evenemangen.

 

Till bloggen
ArkivGalleriet på Hippson Market

Husbloggare

Plötsligt händer det!

Pether Markne

Pigga hästar

Saras vardag

Vilket avslut på tävlingssäsongen 2018!

Therese

Till Husbloggarna