Redaktionen
DEC
23

Mest läst i december


Läst 38648 ggr Kommentarer Kommentera

DEC
15

Rösta Rolf-Göran vidare i JerringprisetImorgon (16/12) gallras tre av de elva nominerade till Jerringpriset ut. De åtta kvarstående följer sedan med fram till idrottsgalan i den 16/1 då vinnaren koras.

Vill du rösta på Rolf-Göran finns det två sätt att gå tillväga:

 1. Ring 099-200 02
 2. Rösta via nätet - Klicka här


Lyssna och läs om Radiosportens möte med Rolf-Göran Bengtsson


Skulle du vilja rösta på någon annan än Rolf-Göran Bengtsson så hittar du de övriga kandidaternas telefonnummer på Radiosportens sajt.

 


Här är samtliga kandidater:

 • Therese Alshammar, simning 

 • Rolf-Göran Bengtsson, ridsport 
 • 
Helena Ekholm, skidskytte 

 • Fotbollslandslaget - dam 

 • Fotbollslandslaget - herr 

 • Handbollslandslaget - dam 

 • Marcus Hellner, skidor 
 • 
Ida Ingemarsdotter/ Charlotte Kalla, skidor 
 • 
Helena Jansson, orientering 

 • Lag Anette Norberg, curling 
 • 
Daniel Sedin, ishockey 

Läst 47208 ggr Kommentarer Kommentera

DEC
14

Vinnarna i SHIS-tävlingen

Under Stockholm International Horse Show var Hippson med och arrangerade en tävling tillsammans med Sjöhagen Wear och Pavo

Nu är vinnarna korade och priserna är på väg.

1. Eva Bengtsson
2. Marie Oscarsson
3. Marie Jannesson

Tack alla ni som ställde upp i tävlingen och stort grattis till vinnarna!


Läst 44012 ggr Kommentarer Kommentera

DEC
09

Rösta fram Årets pryl 2011

För tredje året i rad låter vi på Hippson er läsare rösta fram årets bästa ridsportpryl. Juryn, bestående av Hippsons redaktion, har nominerat fem kandidater. Missa inte chansen att hjälpa din favorit till seger!
 

 

OMRÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD!
Vinnaren presenteras i nummer 1 2012 av Hippson Magazine.

 

 


 
Ariat Volant
Med sin överlägsna, fjädrande sula är Ariat Volant - i vårt tycke - årets bästa ridstövel. Fjädringen är faktiskt så bra att det nästan känns som att gå på moln. Volant har dessutom innovativ design, perfekt passform, praktisk dragkedja framtill och en rejäl men samtidigt sportig sko.
Cirkapris: 4 600 kronor


 
Magic Brush
Dessa anspråkslösa små plastborstar har verkligen dansat in i de svenska ryktlådorna under året - och har tagit marknaden med storm. Effektiv rengöring och fläckborttagning, mjuka piggar som kommer åt överallt och skön massageeffekt är formeln bakom hästskötarnas färgglada favorit anno 2011. 
Cirkapris: 149 kronor (Säljs i tre-pack.)

 

 


 
Rambo Micklem-tränset
Horseware har verkligen tänkt i nya banor med sitt Micklem-träns. Den innovativa designen gör att trycket på nervbanor och mot tänderna minskar rejält. Tränset är tillverkat i miljövänligt läder, det har ett ergonomiskt nackstycke och är framtaget för att vara så bekvämt som möjligt för hästen. 
Cirkapris: 1 480 kronor


 
S1-sadeln från Prestige
Lyxsadeln Prestige S1 har två överlappande, fjädrande bommar vilket gör att stötdämpningen nästan kan jämföras med den i en joggingsko. Tekniken sägs reducera ryttarens viktpåverkan på hästen i landningen efter ett hinder med 30-50 procent. Dessutom är sadeln byggd för att minska stötarna för ryttaren under hoppning och markarbete. 
Cirkapris: 49 999 kronorTäckkjolen Uhip
Långkalsonger, vinterridbyxor och ridoveraller får i år ge plats för denna varma nyhet - täckkjolen från svenska Uhip Wear. Trots sina lätta 214 gram håller den dig varm och torr, kjolen kan bäras både i sadeln och när du jobbar i stallet. Material, dragkedjor och fickor är perfekt anpassade för just ryttare. 
Cirkapris: 695 kronor


 
Om Årets Pryl

Juryn, bestående av Hippsons redaktion, har nominerat fem produkter. Urvalet är gjort utifrån sådant vi har tipsat om på redaktionell plats under året, antingen i Hippson Magazine eller i Prylbloggen på Hippson.se.
Huvudkriteriet för nominering är att produkten ska vara nyskapande - antingen vad gäller design eller funktionalitet. Prylen eller klädesplagget ska dessutom ha gått att köpa i svenska ridsportbutiker under 2011 (inte nödvändigtvis under hela året).
Omröstningen pågår här på Hippson.se under tre veckor, fram till och med den 1/1 2012. Vinnarprodukten kommer att presenteras i Hippson Magazines stora utrustningsnummer i början på februari 2012.


Läst 51316 ggr Kommentarer Kommentera

DEC
06

Inget bragdguld till Rolf-Göran


Arkivbild: Rolf-Göran hyllas under Stockholm International Horse Show. Foto: Anki Yngve
 
Rolf-Göran Bengtsson tillhörde en av storfavoriterna till Svenska Dagbladets bragdguld, men guldet tilldelades i stället Therese Alshammar.
 
Rolf-Göran har dock fortfarande chans att ta hem Radiosportens hederspris - Jerringpriset - där hela svenska folket röstar fram årets idrottare. Vill du veta hur du röstar, klicka här.
  
Rösta på Rolf till Jerringpriset


Läst 53293 ggr Kommentarer Kommentera

DEC
01

Hippson-året i siffror


Det kanske är lite tidigt att summera året redan, men eftersom vi slog ett nytt och prydligt besöksrekord förra veckan så gör jag det ändå. För Hippson har det nämligen varit ett fantastiskt år.
 
Antalet prenumeranter har ökat med nästan 70 procent och vi har nu nästan 7 000 prenumeranter. Det känns nästan overkligt, men vi tar det så klart som en stor komplimang att så många vill läsa vår tidning. Är du inte redan prenumerant kan du bli det här.
 
Under 2011 har vi sammanlagt producerat 680 tidningssidor. På Hippson.se har det skapats över 25 000 inlägg av olika slag. Trafiken till sajten har fördubblats under året och förra veckan tittade över 29 000 personer förbi, tillsammans med vår helt nya mobilapp så nådde vi över 30 000 personer. På en vecka! 
  
Under hösten strukturerade vi om innehållet på sajten och för andra året i rad hamnade vi på listan över Sveriges 100 bästa sajter. Det är en position som vi tänker bibehålla och vi har redan nu många idéer som vi kommer att genomföra under 2012.
  
Vår Facebook-sida har nu över 7 000 medlemmar vilket även det är en fördubbling under året. Även på Twitter har många börjat att följa oss, även om vi förvisso har lite dåligt samvete för uppdateringstakten just där.
  
Så tack alla ni som följer oss! Utan er uppmuntran och ert engagemang hade vi aldrig kommit så här långt.

Johan Sjögren
vd Hippson


Läst 55267 ggr Kommentarer Kommentera

DEC
01

Vinnarna från Globen-mässan

Under Stockholm International Horse Show delade Pavo och Hippson ut gratis lotter. Nu har vi har dragit följande tio lottonummer som vinnare:

• 2311
• 2581
• 1731
• 1152
• 1654
• 2285
• 1452
• 1539
• 1897
• 2683

Ni som hittar ert nummer ovan är var och en vinnare av ett presentkort om 100 kronor från Pavo och två nummer av Hippson Magazine. För att få ut vinsten ska ni skicka in er lottsedel till Aspen Horse AB, von Holtensväg 37, 443 32 Lerum, och bifoga kontaktuppifter inkl. adress dit vi ska skicka priset.

Stort grattis!

 


Läst 51410 ggr Kommentarer KommenteraRedaktionen

Här skriver Hippsons redaktion när den har något "viktigt" att säga.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese Välj
Redaktionen
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Hästskötarbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Redaktionen

Här hittar du nyheter från Hippson. Det kan vara allt från nya funktioner på sajten till rapportering från de stora evenemangen.

 

Till bloggen
ArkivGalleriet på Hippson Market

Husbloggare

Lidköping

Saras vardag

En ursäkt till western och alla dess utövare

Portugal-bloggen

Människan och myten om musslan

Kajsa Boström

Till Husbloggarna