Redaktionen
AUG
23

Kommer ni ihåg "tur-korken"?

Under prisutdelningen av Nations Cup i Falsterbo träffades ju vår fotograf av Jens Fredricsons champangekork. Vi bad Jens signera korken och arrangerade sedan en tävling på Hippsons Facebook-sida. Tävlingen blev en succé med närmare 900 anmälda! Då sommaren inte är den mest produktiva tiden på året och många är på semester tog det ett tag innan vi fick tag på vinnaren av korken.

 

Nu kan vi dock meddela att vinnaren och "tur-korkens" nya ägare heter Mimmi Evertsson!

 

Vi på redaktionen säger stort grattis och hoppas att "tur-korken" ska leva upp till sitt namn och inbringa dig stor lycka på tävlingsbanorna!

 


Läst 69467 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
21

Sportkollen och lite annatSom du kanske har märkt så har vi gjort några små förändringar här på Hippson.se.

Den största förändringen är tillkomsten av Sportkollen. I den kommer Annelie Lundkvist att ta ett grepp på själva tävlingsdelen av vår sport. Du kommer att få lära känna våra tävlingsstjärnor, ta del av regeländringar, resultat och mycket mer. Hör gärna av er till Annelie och berätta vad du vill se läsa mer av.

När vi ändå var ingång och ändrade i flikarna höst upp på sajten så tog vi chansen att samla alla artiklar vi har publicerat i vår serie Forskningskollen på ett och samma ställe. På så sätt hoppas vi att det blir enklare att hitta även gamla genomgångar av aktuell forskning.

Sist men inte minst så såg vi över vår startsida. En av huvudanledningarna till det är att den tidigare var ganska så tidskrävande att jobba med. Så vi ville skapa ett utseende med fortsatt fokus på bilder och tydliga rubriker men som inte hade samma begränsningar som den tidigare.

Vi hoppas att ni kommer att fortsätta att trivas med Hippson.se, men vi tar som vanligt gärna emot dina synpunkter på info@hippson.se.


Läst 67931 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
20

Tack Pia för det fina brevet!


Vi kan faktiskt inte låta bil att visa er det här fina brevet som låg och väntade i våra inboxar när vi kom till jobbet för en nya vecka. Tack så hemskt mycket Pia! Vår vecka hade inte kunnat börja bättre.


Läst 61661 ggr Kommentarer KommenteraRedaktionen

Här skriver Hippsons redaktion när den har något "viktigt" att säga.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese Välj
Redaktionen
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Hästskötarbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Redaktionen

Här hittar du nyheter från Hippson. Det kan vara allt från nya funktioner på sajten till rapportering från de stora evenemangen.

 

Till bloggen
ArkivGalleriet på Hippson Market

Husbloggare

Lidköping

Saras vardag

En ursäkt till western och alla dess utövare

Portugal-bloggen

Människan och myten om musslan

Kajsa Boström

Till Husbloggarna