Redaktionen
DEC
26

Svara på enkät om miljövänlig foderproduktion


   
Tre ekonomelever på EFL i Lund håller på med en uppsats om hästfoderproducenters sociala ansvar. Nu ber de er Hippson-läsare om hjälp med att fylla i en snabb enkät, det tar bara ett par minuter. Att fylla i sina kontaktuppgifter är frivilligt, men gör du det deltar du samtidigt i utlottningen av en fodersäck.
  
Vissa läsare har hört av sig och har problem med att få Sänd-knappen i enkäten att funka. Vi hör av oss till studenterna om detta! 
   

Svara på enkäten här


Läst 80082 ggr Kommentarer Kommentera

DEC
15

Välgörenhetsgalan pågår!

Just nu pågår den välgörenhetsgala på Helsingborgs Fälstrittklubb som Alexander Zetterman har ordnat. Intäkterna går till SOS Barnbyar och under kvällen bjuds det bland annat på hästbytartävling, gymkhana, Horseman team, tal av KG Hammar och ryttarimitationer med bröderna Zetterman.
   
Johanna Lassnack, en av arrangörerna, kommer att förse oss med "snapshots" under kvällen. Här är en bild från invigningen:
  

UPPDATERING KL. 23:43
Tyvärr lade Johanna Lassnacks mobil, som hon skulle skicka bilder till oss med, av tidigt under kvällen. Så det blev inte fler "snapshots". Vi får helt enkelt avvakta måndagens rapport om galan och om hur mycket pengar de lyckades samla in!
/Redaktionen 

 


Läst 32713 ggr Kommentarer Kommentera

DEC
05

Svara på enkät om ridning i damsadel


Foto: Pär Emilsson
  
Charlotta Ågårdh Orsmark, som du kunde läsa om i en artikel här på Hippson.se i höstas, läser Lantmästarprogramet på SLU. Just nu håller hon på med sitt examensarbete om just damsadelridning och undrar därför om ni läsare har tid att svara på en kort enkät? Här är Charlottas brev:
   
"Har du hört talas om sadeln som har burit ädla damer och krigsskadade män genom århundraden? Sadeln som gav ryttaren friheten att rida över stock och sten med järnfast sits men som också kunde vara en dödsfälla i fel händer - det är damsadeln jag pratar om. 
   
Jag läser andra året på Lantmästarprogrammet vid SLU Alnarp och mitt examensarbete kommer att handla om just damsadlar. Frågeställningen för arbetet är "Hur utbrett är ridning i damsadel i Sverige och hur insatt är en genomsnittlig ryttare?". 
  
Jag är mycket intresserad av vilka erfarenheter du har av damsadlar - eller vad du tror om dem. Så snälla, oavsett om du aldrig har sett en damsadel eller rider varje dag i en - låt mig få låna två minuter av din tid för att besvara min enkät.
  
Många tack för hjälpen!
    
Med Vänliga Hälsningar
Charlotta Ågårdh Orsmark
  
Länken till enkäten: http://www.surveymonkey.com/s/JHGWZZN


Läst 30745 ggr Kommentarer KommenteraRedaktionen

Här skriver Hippsons redaktion när den har något "viktigt" att säga.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese Välj
Redaktionen
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Hästskötarbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Redaktionen

Här hittar du nyheter från Hippson. Det kan vara allt från nya funktioner på sajten till rapportering från de stora evenemangen.

 

Till bloggen
ArkivGalleriet på Hippson Market

Husbloggare

Ridlära rakt av skulle jag säga.

Kajsa Boström

WOW, vilken helg!

Therese

Lidköping

Saras vardag

Till Husbloggarna