Hippologbloggen
AUG
29
2014

Nu andas jag äntligen Strömsholmluft!

Igår anlände jag till mitt nya boende. En liten liten och åter igen liten men mycket fräsch och mysig lägenhet på en gård lite utanför Strömsholm. Där skall jag och min hippologkompanjon Hanna samt våra två hundar, Selma och Ludde trängas. Vet inte om vi tagit oss vatten över huvudet när vi tror att vi kan klara oss med 20 kvm, men finns det hjärterum finns det stjärterum. Vet ju sen tidigare att den enda tiden som spenderas i boendet är hetsätning eller total däckning i sängen, så detta kommer nog gå fint ändå!


En nöjd Selma som tycker om att spana ute på balkongen!

Dagen har spenderats på Strömsholm där jag återsett lite av mina härliga klasskamrater. Flera veckor sedan vi sågs sist så det var roligt att träffa dem igen. Vi tog oss själva på en liten guidad tur runt anläggningen, kollade in våra blivande skolhästar och självklart den obligatoriska fikan på Markan!


Läst 10780 ggr Kommentarer Kommentera

Nu är det minsann inte långt kvar tills jag tar ridstövlarna under ena armen, hunden under den andra och styr min lilla bil mot Strömsholm för år 2 på Hippologprogrammet! På måndag 09.30 (jag vet, sovmorgon första dagen? LYX) sitter HP2 bänkade för att bli totalt förvirrade med mängder av information, scheman och nya rutiner.

Med det innebär det också att Hippologbloggen blommar upp igen! Så nu är det är dags att börja klicka sig in här efter sommaruppehållet. Den skall fyllas med funderingar om livet, ridning, träningsvärk, blod, svett, tårar och såklart massor av häst.

Just nu håller jag på med det jobbigaste uppdraget av allt: Packning! Gode Gud hjälpe mig, Hur skall man kunna få plats med ett helt liv i en liten bil? Nog för att min hund Selma är väldigt medgörlig men jag gissar att hon inte vill sitta på taket på vägen ner...

Så nu är det dags, I'm back!


Läst 10481 ggr Kommentarer Kommentera

Lisa Skog Hallgren, satsande Hippologstudent som kommer från de gröna skogarna i Värmland. Andats häst hela livet och brinner för adrenalinruset i hoppning och fingerfärdigheten i dressyr. Lever de kommande tre åren i hästmeckat Flyinge och Strömsholm under min resa på Hippologprogrammet.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.