Lisen
JUN
19
2013
Så himla svårt att få bra tävlingar. Jag har skrivit och frågat flera tävlingar och nu kom jag in i sista minuten till Fontainebleau där de hade satt mig på en reservlista jag är så glad!


Tidig trimm i tisdags, sen var det dags för Anna att åka med hästarna.


Jag har spelat in Ponny Akuten med Tobbe Larsson och för SVT den här veckan som varit! Ponny Akuten är grymt. Vilken fin reklam för vår sport. Detta är 5e säsongen och det är inte bara barn som tittar utan många föräldrar och vuxna. Träffar så mycket människor som inte rider som kommenterar hur kul de är att se Ponny Akuten. Speciellt när man är ute och de har tagit sig ett glas ;-) vill de gärna komma och diskutera programmet och prata!!


Hoppade 145 i Stävie i helgen. Stolpe ut! 1 tidsfel på Fendi och rev 1an på Thriller. Bra att de hade överbyggt vatten där.Mer sådana hinder på tävlingarna tack. Man lär sig rida vattengravar på rätt sätt då och hästarna lär sig hoppa uppåt framåt. Jag tycker bara det skall vara helt öppet när det är en större klass eller tex SM! Nu ska jag strax flyga men uppdaterar från Frankrike! au revoir! à plus tard Posted using BlogPress from my iPhone

Läst 40089 ggr Kommentarer Kommentera
JUN
09
2013

 


Idag åkte muren in på banan. De nya moderna murarna ser inte längre ut som tunga sten murar, den här är lite smalare och mer spektakulär och man kan inte vara i med en hov för då har man direkt ett nedslag. Just den här varianten tävlar vi på ofta utomlands. Den gav en del utslag idag.


Trevligt när banbyggaren dressar upp sig till den stora Grand Prix dagen. Tack Jonas för fina och tuffa banor och bra samtal om hoppning och ridsportens framtid mm på kvällarna. En man som brinner för vår sport!!


Ungdoms landslags ledaren Henrik Lanner studerade ungdoms Grand Prixen noga.


Falsterbo Horse Show s 130 klass vanns av Marcus Hägglund som även vann LITOVET Grand Prix!!! vilken dag. duktig kille, bra känsla för galopp och hinder.


Kolla Masken 140 vanns av Olof Smith som här gör en seger intervju..


AGRIAUngdoms Grand Prix vanns av Anna Persson. Fotografen är Anna Johannesson och inte Johansson som jag så tröttsamt fick det till igår kväll. Jätte fina bilder på Equipe shop


Finn 1 fel här på bilden...Fendi debuterade 150 och hoppade helt super! Så bra att jag höll på att åka av... Tappade stigbygeln och kunde inte fånga den och tillslut gick det inte..så det var bara att ta det läge som alldeles för sent dök upp innan sista linjen. Hade jag inte fifflat så hade vi nog varit felfria. Iallafall hade chanserna varit betydligt större!! Fantastisk häst!!!!


Thriller skötte sig fint, hoppade bra och vi kom 4a. Det har varit helt suveränt att jobba med Österlens Ridklubb och alla dessa fantastiska människor i klubben som verkligen gör den här tävlingen så fin. Ni är grymma!!!! Avslutar dagen med detta fina inlägg av ridsportjournalisten Christel Gyllenhammar Skånskan BlogPress from my iPhone


Läst 44497 ggr Kommentarer Kommentera

Tänk vad allt blir härligt av lite bra väder! Äntligen säger jag bara. Dagens tävlingar krävde återigen mycket solkräm för min del. Här kommer lite bilder ifrån dagen..


Bangång..


Sara Molvidsson & Jacob Hellström chillar lite innan tävlingsstart.


Vår fina Canvas Plus som fortfarande är i träning hos Olof Smith då han betäcker en hel del och vi har inte möjligheten att tappa honom hemma i år. När säsongen börjar trappas ner får han flytta hem igen! Felfri var han iallafall igen.


Vatten hindret i 145..


Magnus Jacobsson från min egen klubb Österlens RK vann 125. Antonia Andersson vann Djur & Natur Butik Hippo och Anna Persson vann H&M we love horses 145 . Nu kan kag inte hålla mig vaken längre zzzzzzzzzzzzzzzzzzz Posted using BlogPress from my iPhone


Läst 42127 ggr Kommentarer Kommentera

Här kommer lite från tävlingarna.


Fotograf Anna Johansson är på banan och fotar hela helgen. Många fina bilder blir det, här Malin Baryard på Corporal. Här hittar du fler bilder Equipe Webshop


Jag och Fendi. Pris i 140.


Malin Trollnäs Thuresson på fina mycket lovande Giljandro. Giljandro kommer från SSHS auktionen. Förresten är vi mitt uppe i första selekterings arbetet. Vi ( Royne Zetterman, Pia Levin, Erik Jerneld och jag) tittar på intresseanmälningar som kommer in nu. Har du en bra 3 åring kan du intresseanmäla nu. INFORMATION auktion


Peder och H&M Cash In. Havet bakom.


Ann Sophie Oscarsson


Shopping..


Snygga träns och bra bett shopping..


Hippo/ Svenska Foder butiken från lokala Lunnarp är på plats!


Tävlingens huvudsponsor LITOVET har en monter. Här kan ni lära er allt om nyponpulver för leder. Kan rekommenderas !!! alla våra hästar äter.


Hundfamilj!


Fantastiska funktionärer från Österlens Ridklubb alla dressade i LITOVET t-shirts. Fredagens klasser vanns av: 130 klassen sponsrades av Bollerups Hästklinik ( röntgen, besiktning hältutredningar, insemination osv...) och vanns av Jacob Hellström och 140 sponsrades av KINGSLAND och vanns av finske Juho Norilo. Välkomna hit! Vägbeskrivning BlogPress from my iPhone


Läst 36053 ggr Kommentarer Kommentera

Tävlingarna här hemma är igång!

 


Carsten och Hjalmar har affär. Här kan man köpa böcker, leksaker, ridkläder eller hyra en leksak 1 timme. Med är även Malins söner Alvar och Ed som har morfar Pelles hårda förhandlingsätt. " det är ok att pruta men inte om man säljer" ;-)!


Malins Corporal laddar för start och kollar in brudar.


Fantastiska funktionärer från Österlens Ridklubb alla i t-shirts från Litovet! Litovet har monter och där kan ni lära er allt om nyponpulver för leder.


Banan..


Peder är underlags nerd.


God natt från en trött tävlingsledare.. Varmt Välkomna! Startlistor & Program Posted using BlogPress from my iPhone


Läst 40317 ggr Kommentarer Kommentera
Lisen Bratt Fredricson är en av våra absolut bästa hoppryttare, och dessutom en fantastisk entreprenör och hästföretagare. Tillsammans med maken Peder driver hon Grevlundagården, och Lisen är också drivande inom Swedish Select Horse Sales och Ryttargalan AB.


På Lisens blogg får du följa vardagens späckade schema med daglig träning och ett intensivt tävlingsprogram. Både med landslaget och i internationella sammanhang. 

Följ även LitoVet på:
Facebook.com/LitoVetGOPOnypon
Hippovitae.se

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare
Ansvarig utgivare: Cajsa Ekström Arman

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.