Lisen
JUN
25
2014

I dag börjar jag läsa min svärfars bok om hästen i den svenska historien, där Flyinge var en stor del av utvecklingen och dess historia. Fram till nu har jag mest bildbläddrat och läst här och där.
   
 
 


Läst 98743 ggr Kommentarer Kommentera
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Hej! 

Vilka helt fantastiska tävlingar det blev, det måste jag ändå tycka som tävlingsledare! Tack snälla solen för att du kom - för utan dig blir det ju aldrig lika bra! Fortsätt med det.

På fredagen vällde det in publik, vi var inte riktigt beredda på det så det blev lite kaos ett tag. Staket revs upp och nya parkeringshagar öppnades, bilar vällde in. Jag var parkeringsvakt där ett tag, vinkade hit och dit. Vi fick ordning på det, sedan ryckte jag in och kokade kaffe ett tag i serveringen, då matkö uppstod. 

Publiken fortsatte att strömma in på lördagen och söndagen. Uppskattningsvis hade vi 3-4000 personer här. Det roliga var att det var väldigt mycket vanliga människor som kom och tittade, alltså inte bara inbitet hästfolk. 

Att höra att de tyckte att det var kul och spännande gjorde mig riktigt glad. Jag tror att SVT:s Ryttareliten har uppmärksammat sporten mycket, och kanske inte minst när tävlingarna var här där det har filmats en del…

I år hade vi lånat grannens hage som uppstallningshage så parkeringen blev större, alla verkade glada över det. Alltid svårt att veta hur man ska göra, ställer man stallarna på parkeringen blir det bättre för dem om det börjar regna, och sämre för de bilar som står på gräset, eller tvärtom. Denna gång blev det bra. 

Här nedan ligger förresten de första två delarna av sex poddavsnitt. Den första vi spelade in var kanske inte den bästa, men håll tillgodo, bättre kommer...

Hälsningar,
Lisen

PS. Missa inte jättebildspelet i toppen av sidan! 


Läst 88850 ggr Kommentarer Kommentera
JUN
10
2014

Här kan ni se vår GP-hoppning H&M Grand Prix (klicka på bilden eller länken)! Dra fram några minuter! Bra sport!!

http://www.equisport.tv

Återkommer om någon dag med lite mer bilder. Nu ska jag bara återuppstå från fem dagars tävlingar!

/Lisen


Läst 89192 ggr Kommentarer Kommentera

Hej! Här kommer lite bilder från våra tävlingar som startade igår (onsdag) redan. Som ni kanske läst prövar vi på det här med flygande besiktning - här har Hippson skrivit om det.
 

På tävlingen är det premiär för Skepparpsvingårds Rosé- och Solaris-viner, som Peder har gjort etiketten på. Vinet finns i liten mängd på Systembolaget.
 

Rosetter!
  

Vin med dessa etiketter vill man ju ha på bordet.
  

Det var lite dimmigt igår efter sista klassen.
 

Magdalena Haupt från Kolla Masken delade ut pris i Kolla Maskens 1,30. Peter Eriksson var snabbast, men menar att det inte var med mening det gick så. "Jag tappade tygeln", jaja... Han såg väldigt nöjd ut i alla fall! 
 

Sandra Carlsson vann Agrias klass - en 1,40!  
 

Baren.
 

Hjärtstartare är bra att ha!
 

Proffsiga intervjuer an Niclas Swerre.
 
Och så här lät det:
 


Läst 85933 ggr Kommentarer Kommentera
Lisen Bratt Fredricson är en av våra absolut bästa hoppryttare, och dessutom en fantastisk entreprenör och hästföretagare. Tillsammans med maken Peder driver hon Grevlundagården, och Lisen är också drivande inom Swedish Select Horse Sales och Ryttargalan AB.


På Lisens blogg får du följa vardagens späckade schema med daglig träning och ett intensivt tävlingsprogram. Både med landslaget och i internationella sammanhang. 

Följ även LitoVet på:
Facebook.com/LitoVetGOPOnypon
Hippovitae.se

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare
Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.