Lisen


    
Hej. 40, 40, 40, 40 år – jag tränar på det. Jag fyllde år förra veckan. Trivs verkligen i livet, men är lite obekväm med siffran. Att skriva 40 känns som att jag skriver min mammas nummer, eller någon annans mamma som är 40! Mammor är ju 40-nånting.
Ibland tittar jag på mina barn, vems barn är ni? Och den här lilla, var kom han ifrån? De lägger alltid huvudet på sned "Haha, jättekul. Suck… Lägg aaaav!" Vems mamma är det de ropar på? Vem ropar ni på? Sen vaknar man till.
Helt ärligt känner jag mig glad att fylla 40 och det är skönt att vara lite 40, man bestämmer mer i tanken vad man vill. Man säger nej om man vill och ja om man vill. Mer power alltså.
   

   
Jag var på Club Showjumpings avslutningsfest. Här håller Jens ett anförande om aveln i framtiden. Alltid en resa framåt. Jag hoppas verkligen att lite yngre människor kan börja engagera sig i hoppsportens frågor. Skulle vilja se lite action här! Hallå, var är ni?
   
   
Välkommen, fyraårshingsten Cash e. Kannan – Quick Star. Jag är så exalterad över de hästar vi har i stallet nu. De är grymma!
På kvällen kollar jag alltid tävlingsresultaten, i dag var Main Road som vi sålde i våras femma i 1,45 i Wellington, hans äldre bror Cadence vann klassen. Peder var precis placerad i 1,50 med All In.
  
God natt.
  


Läst 86823 ggr Kommentarer Kommentera

Hej! Stallet har inte så mycket tävlingar ännu, så fokus ligger mycket på att grundträna hästarna. Peder har gått upp före 06.00 en tid och har lösgalopperat de äldsta tävlingshästarna – sedan har de jobbat som vanligt senare på dagen.
  

Hade ingen actionbild, men här är H&M All In efter jobb.
  
I går och i dag hyrde vi, tillsammans med Henrik Lanner och Evelina Tovek, Flyinge och byggde bana. De flesta hästarna hoppade två dagar lång bana, 13 hinder och 17 språng. På bilden Steffi och Fairy Tale.
  

  
Själv har jag också börjat träna (utan häst), shit vad jobbigt det är – men riktigt kul!
  
//Lisen


Läst 88704 ggr Kommentarer Kommentera
Lisen Bratt Fredricson är en av våra absolut bästa hoppryttare, och dessutom en fantastisk entreprenör och hästföretagare. Tillsammans med maken Peder driver hon Grevlundagården, och Lisen är också drivande inom Swedish Select Horse Sales och Ryttargalan AB.


På Lisens blogg får du följa vardagens späckade schema med daglig träning och ett intensivt tävlingsprogram. Både med landslaget och i internationella sammanhang. 

Följ även LitoVet på:
Facebook.com/LitoVetGOPOnypon
Hippovitae.se

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare
Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.