Lisen
Hej!
  
Måndag i dag, telefonen ringer i ett, mejlen rullar in och jag försöker springa ifatt! Just nu sitter jag och går igenom lite anmälningar till treårsauktionen. Det är alltid lika kul att se filmerna på hästarna och stammarna som intresseanmäls.
  
Några hingstars avkommor står ut mer än andra. Jag blir mer och mer intresserad av bara mödernet måste jag säga. Det är viktigare än hingsten. Fortsätt gärna anmäla och gör det i tid innan de blir för tjocka på betet! Här är intresseanmälan.
I år kommer auktionen att ligga på Elmia Scandinavian Horse Show i Jönköping och där har vi också möjlighet att så småningom göra en dressyrhästauktion.
  
På bilden Steve Guerdat på Bianca (SWB) e. Balou du Rouet – Cardento som såldes på SSHS-auktionen och nu på Schweiz lista till OS!
  
På't igen!
//Lisen

Läst 115871 ggr Kommentarer Kommentera
Lisen Bratt Fredricson är en av våra absolut bästa hoppryttare, och dessutom en fantastisk entreprenör och hästföretagare. Tillsammans med maken Peder driver hon Grevlundagården, och Lisen är också drivande inom Swedish Select Horse Sales och Ryttargalan AB.


På Lisens blogg får du följa vardagens späckade schema med daglig träning och ett intensivt tävlingsprogram. Både med landslaget och i internationella sammanhang. 

Följ även LitoVet på:
Facebook.com/LitoVetGOPOnypon
Hippovitae.se

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare
Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.