Lisen


Det blir lite annorlunda när det händer något med en stjärna. Man vet att det blir många frågor så därför skrev vi en tydlig pressrelease när det stod klart att Allan behöver opereras.
 

Hej! Nu j-klar brinner det i datorn, telefonen och mitt huvud. Några få dagar kvar tills att vi sparkar igång Elmia Scandinavian Horse Show. 30-50 mail om dagen är normalläge. Har lite andra grejer att stå i också. Längtar till att vi är i gång på onsdag.
  
Onsdag har vi för övrigt fri entré! På kvällen har Rolf-Göran Bengtsson clinic. Tror den är utsåld strax. Sedan, redan på torsdagen, är det den stora VW Grand Prix-klassen på kvällen. Skånepubliken känner ju till att denna klass går mitt i veckan, men nu med ny tävlingsplats tar jag till megafonen här och ROPAR ut till alla som vill se en riktig härlig hoppklass med nästan alla våra svenska stjärnor på startlinjen. Det är på torsdag kväll det händer! På fredagen har vi härliga tävlingar hela dagen. Under eftermiddagen har Peder ett intressant samtal om träning, mästerskapsförberedelser med mera. Ska du dit och lyssna måste du köpa din lilla biljett på nätet!
  
Efter detta är det auktion på selekterade toppstammade treåringar, hoppning. Här är VIP-platserna redan slut men läktarplatser finns kvar. Lördag blir det ännu mer show och tävling, lite finaler. På kvällen har Dansarna Events tagit över baren och scenen efter klockan 22.00.
  
Söndag blir det stor Grand Prix! Härlig shopping har vi hela veckan i båda hallarna (dressyrhallen och hopphallen). Olika matställen, föreläsningar, godisregn med mera! Dressyrprogrammet är jag inte så insatt i, vet bara att det också är massa härliga klasser. Show har vi också! Ja men ni hör ju. Ingen vill missa detta event. Hoppas vi ses där!
  
/Lisen


I Oslo köpte Bill ett par magiska ridstövlar. Man kan hoppa stora hästar i dem.


I Oslo var också min gamle tränare Pether Markne. Vi hade så trevligt. Mycket att ta igen. Mycket skratt!


Lin Kingsröd. Vilken toppentjej. Hon är alltså Kingen av Kingsland och är även president av Oslo Horse Show. Här sköter hon även hela VIP-en. Grym helt enkel.


Flip's Little Sparrow har alltid haft mycket att leva upp till som dotter till den fantastiska Butterfly Flip. En svår galopp, en svår teknik men en vilja som slår det mesta. I Oslo fick hon pris i både GP och WC.


Skillnaden efter OS är att vi har väldigt mycket mer fotografer och press hemma.

 
Hösten är här.


Cover boy!


Läst 123254 ggr Kommentarer Kommentera

Hej alla!
  
Här intervjuar jag Sveriges mesta hoppryttare, Jörgen Larsson, som självklart är på plats på Breeders i Flyinge. Även Pia Levin är med på ett hörn! /Lisen


Läst 121654 ggr Kommentarer KommenteraHej alla bloggläsare! I dag testar jag ett nytt grepp, att ljudblogga från Breeders Trophy i Flyinge. Lyssna på mig här.
/Lisen

Inte så morgonpigg, i bilen till Flyinge:

Frukost med Steffi Holmén på läktaren:

Rapport, Steffi har hoppat två hästar:

Stephanie Holmén och Winning Moon (sto e. Baltimore – Quite Easy, uppfödare: Caroline Johansson) in action:


Läst 102932 ggr Kommentarer Kommentera
Lisen Bratt Fredricson är en av våra absolut bästa hoppryttare, och dessutom en fantastisk entreprenör och hästföretagare. Tillsammans med maken Peder driver hon Grevlundagården, och Lisen är också drivande inom Swedish Select Horse Sales och Ryttargalan AB.


På Lisens blogg får du följa vardagens späckade schema med daglig träning och ett intensivt tävlingsprogram. Både med landslaget och i internationella sammanhang. 

Följ även LitoVet på:
Facebook.com/LitoVetGOPOnypon
Hippovitae.se

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare
Ansvarig utgivare: Cajsa Ekström Arman

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.