OS-kollen

OS 2012

Välkommen till Hippsons sajt för London-OS 2012. Här hittar du resultat, bakom kulisserna, bildspel och mycket mer.


AUG
08
2012

Rolf-Göran rapporterar själv om skadanRolf-Göran Bengtsson har som bekant precis startat en Facebook-sida. Där har han under dagen rapporterat löpande om Casalls skada. För en kort stund sen dök följande meddelande upp:Tidigare under dagen meddelande han även:


Läst 13818 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
04
2012

Rolf-Göran har blivit digital

Nästan alla svenska ryttare är aktiva på såväl Twitter som Facebook. Alla utom en - Rolf-Göran Bengtsson. Men nu har det hänt något. Roffe har gått från total digital tystnad till en febril statusuppdatering, fotodelningar och tweets. Kan det vara så att som den världsstjärna han är har anlitat någon att sköta den digitala kommunikationen?

Rolf-Göran på Facebook
Rolf-Göran på Twitter


Läst 40507 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
01
2012

En Sara-explosion på nätetStrax efter att Sara Algotsson Ostholt hade vunnit sitt OS-silver igår laddade vi upp en bild på vår Facebook-sida. Vi trodde nog att många skulle uppskatta bilden, men vi inte ens i vår vildaste fantasi trodde vi att den skulle få så stor spridning.

På mindre än ett dygn har 20 000 personer gillat bilden, över 320 har kommenterat på den och den har delats vidare mer än 1 500 gånger. Sammanlagt har över 320 000 personer sett bildmontaget. Det om något visar vilken stor bragd Saras silver är.

Som kuriosa kan nämnas att bilden kom till på ett infall. När det var tre ryttare kvar i finalomgången kom vi att tänka på att vi borde hylla Sara på något sätt om det blev medalj. Sagt och gjort. Vi letade upp de officiella medaljbilderna, frilade snabbt (det syns ganska tydligt om man tittar noga) en bild (tagen av Tomas Holcbecher) från Saras tidigare ritt och smällde ihop bilderna. Det finns med andra ord varianter på bilden med både guld- och bronsmedalj i bakgrunden. Allt som allt tog det ungefär fem minuter från att vi fick idén tills dess att vi laddade upp bilden.


Läst 20442 ggr Kommentarer KommenteraAktuella samarbeten

Foderspalten
I hästhälsans tjänst
Uppfödaren i centrum
Foderbloggen

Senaste numret

Läs mer om Hippson nr 4

– TEMA: Avmaskning
– Reportage: Fem stjärnor på fyra ben
– Hoppa studsserier med Tovek

– Päls av och täcke på – eller?
– Checka hästen inför hösten
– Juristens råd inför hästköpet
...och mycket, mycket mer!

Läs numret på premiumsajtenSenaste expertsvaren

Häst som är rädd för att gå i hage
Elke Hartmann svarar
Hjälp, hur ska jag hantera min häst?
Elke Hartmann svarar
Tips för att få stabil hand i hoppningen
Lennart Lindelöw svarar


Tipsa oss

Här kan du skicka in tips eller uppslag till oss på redaktionen.