Saras vardag

Här är en liten video från igår när Maui fick springa av sig i paddocken :)

 

 


Läst 3806 ggr Kommentarer Kommentera

Här är en video med ihopsatta klipp från hoppträningen hos Ewa igår med Rivica. Det gick riktigt bra :)

 



Läst 3512 ggr Kommentarer Kommentera

Igår var det sista utomhustävlingen för säsongen för min och Heddas del. Riktigt tråkigt tycker jag, för utomhus är ju absolut roligast!
I vilket fall så gick det ganska bra på tävlingen. Åkte bara dit och hoppade en 130cm som var bedömning A:0. Banan kändes rätt lätt när jag gick den och det var inga direkta konstigheter.

Hedda var pigg och glad på framhoppning och inne på banan kändes hon också fin. När vi kom mot nummer fem som var en kombination med oxer in och räcke ut så låg vi lite mitt emellan, så då fick jag välja att antingen rida på framåt eller att ta ett extra, men då valde jag att rida på fram, eftersom jag trodde att hon inte skulle räcka till b-hindret annars. Nu hoppade hon rätt långt ifrån, så tyvärr rev vi bakbommen på oxern, men det var nog inte mycket hon var i för jag trodde att den låg kvar till vi hade ridit färdigt banan och jag såg att de plockade upp den från marken.

Annars hoppade hon fint och lyssnade väldigt bra både fram och tillbaka. På sista linjen drog Hedda på så då fick jag "prooo":a på henne ordentligt och då var hon kvick som sjutton. Vet att många hade problem med sista linjen och rev den oxern.

Är i alla fall nöjd med rundan och det kändes som att Hedda hoppade enkelt över hindren :) Nästa helg ska vi till Alingsås för första inomhustävlingen och hoppa en klass.

 


Läst 3677 ggr Kommentarer Kommentera

Läst 3763 ggr Kommentarer Kommentera

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.



Maila Sara

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare


Mest lästa

Arkiv



Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.