Saras vardag

Här är två filmer från gårdagens tävling på Kungsbacka RK. I 120cm, som var bedömning A:0, hade vi ner ett räcke. Hon blev lite flack, men inte så mycket att säga om det, är nöjd med rundan. I 130cm var det bedömning två faser, och jag startade i slutet, så hann se väldigt många ryttare. Grundomgången var svår med knixiga vägar och distanser och det var jättemånga som hade problem med det naturfärgade planket (se video nedan) då det kom otroligt fort! Flera hästar stannade och rev, så jag var ganska nervös innan start. Av alla de starter jag såg innan jag tog ut var det bara två dubbelnollor, och totalt blev det bara sju dubbelnollor i hela klassen, och det var 14 placerade.
Hedda hoppade väldigt fint och grundomgångens knixiga vägar var inga problem. Var felfria och i omhoppningen gasade jag på lite och då blev hon väldigt pigg och inte så lätt att få tillbaka eftersom jag hoppar henne på hackamore nu. Petade ner ett hinder, men det räckte ändå till en 12:e placering, vilket var väldigt kul.
Hon hoppade fint hela dagen, och jag är nöjd :)

Läst 8069 ggr Kommentarer Kommentera

Läst 8019 ggr Kommentarer Kommentera

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.Maila Sara

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare


ArkivAnsvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.