Therese - Dagen före dagen!
FEB
13

Dagen före dagen!

Måste bara börja med att säga, vilken bra dag det har varit idag! Bra planerad av Towe och mig, sen gick allt som vi hade planerat!

Har ridit de hästar som ska med på tävlingen imorgon, trimmat dem i ridhuset. LORD red jag även ut en runda tillsammans med Cissi och hennes häst.
LILL-LADY har de senaste dagarna fått träna på att vara tillsammans med andra hästar i ridhuset. Det kan hon egentligen med nu när hon blivit så kaxig så far hon runt och exploderar för minsta lilla grej. Så det är bara att "ta tjuren vid hornen" och utmana och träna. Igår och idag har hon hoppat och hoppat bana. Riktigt duktig! Hoppade en del titthinder utan att blinka och höll sig i skinnet!

Towe och jag med hjälp av bästa lilla Maja som är här och hjälper oss packade alla tävlingsgrejer och putsade sadlar nu ikväll. Allt klart och imorgon åker vi till Strömsholm, det ska bli jättekul!!!!

Vi är ett stort gäng som åker imorgon, det behövs med många hästar och långt att gå på tävlingsplatsen. Towe, Björn, Maja, Johanna, Ida och Lotta hjälper till. Här hemma fodrar Ina lunch och Erica tar in hästar. Säger bara stort tack till er alla som hjälper till!!!!ACINDO på Strömsholm.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 13774 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 41900 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 67812 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 70298 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv