Therese - Lyckad tävlingsdag!
OKT
21

Lyckad tävlingsdag!

 

Tävlade på Hamre igår och det blev en kanonbra dag med hästar som hoppad jättebra!

 

Började på morgonen med lilla CASH FLOW som hoppade 1 meter. Efter att hon blev så spänd på Strömsholm så visste jag inte riktigt hur hon skulle vara? Det blev bra, ingen spändhet kvar. Hon tyckte det var kul och hoppade med bjudning och var felfri, skönt!

 

 

Nöjd CASH FLOW!

 

Det var många klasser på Hamre igår så dagen blev megalång. Jag satt av ACINDO efter sista prisutdelningen klockan 21:15...Så på morgonen åkte vi hem med CASH FLOW och åkte tillbaka senare med de andra.

 

Malin och Ulle var med mig på tävlingen och vi svängde in på ICA Maxi och köpte gott frukostbröd och åkte hem och dukade upp en smarrig frukostbuffe! Björn blev glad över våran frukostidé!

 

 

Jag red LAGANA hemma och Ulle, Malin, Towe och Johanna hjälptes åt med stallet, jag behövde bara mocka en box-lyx! Med CAHLUA, ACINDO och CARLINA flätade och fina åkte vi tillbaka till tävlingen på eftermiddagen. I god tid upptäckte vi! När vi kom fram var det tre timmar tills jag skulle starta! Så det blev fika och fika igen!

 

När det väl drog ihop sig till start så var CARLINA först ut i 120 klassen unghäst. Hon var glad, laddad och ville verkligen hoppa! Rev sista hindret. Bestämde att hon skulle hoppa 130 klassen senare då hon kändes så fin och tog lätt på uppgiften. I 130 klassen sedan gick det bra. Hon hoppar bra när hon hoppar bra! Jag tappade rytmen lite så jag bröt av och gjorde en volt. Ett nedslag till tidsfelen så blev det en del fel i protokollet men en bra runda annars och jag är nöjd med min unghäst!

 

Nästan ännu mer nöjd blev jag med de två äldre hästarna CAHLUA och ACINDO. Först hoppade CAHLUA 130 klassen som var senior DM för Västmanland . Inte så många starter tyvärr, men en bra klass blev det och kul för publiken med fem felfria till omhoppning. Där gick det undan och alla fem var sugna på de tre medaljerna. Snabbast var Linn Wässman som vann, Grattis!!! CAHLUA och jag var näst snabbast så vi fick silvermedaljen och bronset gick till Josefin Karlsson.

 

 

Sista klassen för dagen var en tidshoppning i 130. Båda mina hästar var felfria och snabba. CAHLUA vann och ACINDO kom trea!!! Duktiga hästar!

 

 

Glatt gäng en sen kväll! Daniel med CARLINA, Malin med CAHLUA och jag på ACINDO! Björn bakom kameran!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 21064 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 61075 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 86969 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 89451 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv