Therese - Några videos!
MAJ
10

Några videos!

Här kommer några av förra helgens rundor. Mina fina hästar som jag är så glad för!

LORDS 140 klass från i lördags. Felfri!!! Tyvärr om man får säga så, så kom vi precis utanför placering. LORD var så värd en rosett för den rundan tycker jag! Det som var extra kul med den här felfria rundan är att vi nu har kvalat till svår hoppning. För att få rida 145 klasser och högre måste man göra minst två felfria 140 klasser innan, det har vi nu! Så vi får se när det blir en debut i svår klass. Det ska stämma med väder och vind, bra tävlingsplats osv. Jag har inte bråttom, det känns bara så skönt att vara klar för det nu så kan jag planera i lugn och ro. Vill göra några 140 rundor till innan det är dags.

LORDS 140 silverfinal. Första stora finalen som han hoppat. Det kändes väldigt bra och rivningen var på en distans där man kunde välja sju korta språng in i kombinationen eller sex fram. Jag valde att göra sex språng, det kändes bra. En orutinsrivning och väldigt synd samtidigt som jag är så otroligt nöjd över hur han hoppar hela banan. Trekombinationen går som en dans! Känns att han är redo för större uppgifter. Vilken häst!

CASH FLOWs 130 runda från i lördags. Felfri och kom trea, jätteroligt!!!

LOVELYs 125 klass, segerundan från i fredags! Ett bra avslut på ett dygn som innehöll både glädje, sorg och kaos!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 12819 ggr

Fler inlägg

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 19067 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 21556 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
26

Hello!

Hej på er! Sist vi hördes här på bloggen var snart två veckor sedan. Då var vi på väg upp till Högbo för årets andra tävling. Det var jättebra tävlingar i Högbo, trevliga funktionärer, toppenbra underlag, bra banbyggnad som alltid av Leif Hall. Mina hästar hoppade bra och vi kom hem med ett gäng rosetter! 
  

Lyckad helg!
 

LOVELY vann 130-klassen på söndagen!
 

CASH FLOW hoppade felfritt i alla sina tre klasser och var placerad tvåa, femma och sexa!
 

LORD kom fyra i 135-klassen och gjorde sedan en bra runda i 145. Felfri i grundomgången, sedan tappade jag rytmen lite i en sväng i omhoppningen så jag fick lägga en volt så vi drog på oss fel för den samt några tidsfel.
 
Nu till helgen är det tävling på Strömsholm och första omgången av elitallsvenskan. Västerås Ryttarsällskap kvalade upp i eliten förra året så det ska bli kul att vi är med igen och vårat lag är bra så det känns jättekul! Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så jag försöker kurera mig så gott det går, måste vara pigg till tävlingen!


Läst 22227 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv

Galleriet på Hippson Market