Prylbloggen - Ny JH Collection ute nu!

Prylbloggen

OKT
03
2013

Ny JH Collection ute nu!

Hööks har lanserat säsongens andra JH Collection, kedjans lite lyxigare kollektion med JH-emblemet. Kungakronorna fortsätter dugga tätt i ridbranschen och så även här. Hööks fortsätter dessutom fronta kampanjen med ryttaren/modellen Tiffany Ling-Vannerus. Här ser ni en del av kollektionen.
Även denna kollektionen innehåller nya bruna snyggingar. Det är nämligen brunt du ska satsa på om du ska köpa skor, chaps eller stövlar just nu.


Den här rejäla skon är lika modern till höstens civila outfit som den du bär i stallet. Själv hade jag önskat mig ett par trendiga Primeboots att ha på kontoret - men kanske tänker om nu när jag hittat dessa som klarar två ändamål! De kostar 1649 kr.


Grova vinterkängor kan vara en räddare i nöden när det kommer till kalla vinterdagar i stallet. Dessa chokladbruna godingarna är snyggt altnerativ till snowjoggers och jordphurs.
Bruna boots - även till hästen! Senskydden i äkta läder och neoprenpadding, 499 kr.


Svartbruna nya ventilationsskydd i noepren, 349 kr.Ett rejält vintertäcke med hela 500 grams fylllning. Avtagbar hals och ett yttermaterial i såkallat ballistiskt nylon. Även innerfodret är av nylon och täcket ska ha en riktigt hög andasfunktion och vattentålighet. Kostar 1499 kr.


Luddig myströja och ländtäcke i bävernylon och teddyfoder.


Också förstås höstens mest lagoma plagg - västen, 499 kr.


Fleecejacka, 379 kr.


Ett av säsongens snyggaste stalltäcken. Myskrage, 400 grams fyllning och gjort i nylon, 899 kr.
Här kommer ni till alla nyheter från JH Collection.


taggar


liknande webbartiklar


Läst 34482 ggrMer från prylbloggen

JUL
28
2016

Jag hittade riktigt fina smycken från Ashley's Fine Equestrian Jewelry, ett smyckesföretag som har specialiserat sig på att göra smycken inspirerade av ridsporten. Men smakar det så kostar det, drömma kan man dock alltid!
   

Vackert hängsmycke i form av en ridstövel och stigbygel. Ridstöveln är i 14 karats gult guld och stigbygeln samt sporren är i 14 karats vitt guld. Priset ligger på höga 1.538 dollar, cirka 13.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Ridstöveln finns även i en billigare variant, där stöveln är i silver och stigbygeln samt sporren i 14 karats gult guld. Priset hamnar då på 550 dollar, cirka 4.650 svenska kronor.
Till produkten
 

Hängsmycke i form av en sadel i 14 karats guld. Prislappen ligger på 895 dollar, cirka 7.600 svenska kronor.
Till produkten


Dressyrsadeln i 14 karats guld går på 1.420 dollar, cirka 12.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Halsband i 14 karats guld, där bettet är prytt av diamanter. Dock en saftig prislapp på 2.399 dollar, cirka 20.300 svenska kronor. 
Till produkten
 

Stelt armband i form av hästben i 18 karats guld. Priset ligger på 1.960 dollar, cirka 16.600 svenska kronor.
Till produkten 
 

Vi hittar även olika små berlocker som ska fästas på ett armband. Här ett hästtäcke i 14 karats guld för 495 dollar, cirka 4.200 svenska kronor.
Till produkten
 

Eller varför inte en höbal i 14 karats guld för 460 dollar? Alltså cirka 3.900 svenska kronor...
Till produkten


Det finns även en transport i 14 karats guld för 654 dollar, cirka 5.500 svenska kronor.
Till produkten

Lyxigt, eller hur?


Cajsa EkströmLäst 6671967 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
16
2016

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa EkströmLäst 6730842 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
13
2016

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa EkströmLäst 6749749 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »
Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 821691 läsare