Prylbloggen - Viktiga reflexer!

Prylbloggen

NOV
11
2013

Viktiga reflexer!

Novembermörkret ligger tungt. För många av oss ryttare är det mörka vinterkvällar som är verkligheten nu. Då gäller det att dra på sig en ordentlig julgransutstyrsel med reflexer för att synas. Glöm inte heller hur viktigt det är med reflexer på hästen i hagen, kommer hästen på rymmen i skymningen så kan några reflexer vara riktiga livräddare.


Täcke och grimma med reflexer är ett enkelt sätt att få en synlig häst, denna rosa reflexoutfit kommer från Hööks. Täcket har 200 grams fyllning med slät insida i nylon och med hög andasfunktion och vattenmotstånd. 


Ett enkelt sätt att pimpa upp ditt täcke med reflexer är att sätta på såna här clips, tillexempel på bogen. Har du inga liggande hemma - så hittar man sådana här clips både på Ica och Jula.


Reflex på flaska!
Jepp, med den här kan du spraya på reflexer där du behöver. Finns hos Hööks och kostar 179 kr.

Hos Jula hittade jag den här reflextejpen, rejäl som silvertejp ungefär. En rulle på 2 meter kostar 39 kr. Perfekt att laga revor i täcket med.


Tränsreflexer är också ett riktigt bra sätt att synas på. Dessa kommer från Horze och kostar 63 kr.


Ett varseltäcke för hästen
- detta rejäla ländtäcket är maximerat med reflexer. Kommer från Horze och kostar 439 kr.


Vill man inte ha ländtäcke så kan man välja ett sånt här schabrak med reflexer och fluoriserande material. Från Three Horses, 299 kr och finns blandannat här.

Boots och damasker är också bra att ha färdigpimpade med reflexer. Finns i flera olika varianter hos de flesta butiker. Dessa kommer från Three Horses. 


taggar


liknande webbartiklar


Läst 62220 ggrMer från prylbloggen

JUL
28
2016

Jag hittade riktigt fina smycken från Ashley's Fine Equestrian Jewelry, ett smyckesföretag som har specialiserat sig på att göra smycken inspirerade av ridsporten. Men smakar det så kostar det, drömma kan man dock alltid!
   

Vackert hängsmycke i form av en ridstövel och stigbygel. Ridstöveln är i 14 karats gult guld och stigbygeln samt sporren är i 14 karats vitt guld. Priset ligger på höga 1.538 dollar, cirka 13.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Ridstöveln finns även i en billigare variant, där stöveln är i silver och stigbygeln samt sporren i 14 karats gult guld. Priset hamnar då på 550 dollar, cirka 4.650 svenska kronor.
Till produkten
 

Hängsmycke i form av en sadel i 14 karats guld. Prislappen ligger på 895 dollar, cirka 7.600 svenska kronor.
Till produkten


Dressyrsadeln i 14 karats guld går på 1.420 dollar, cirka 12.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Halsband i 14 karats guld, där bettet är prytt av diamanter. Dock en saftig prislapp på 2.399 dollar, cirka 20.300 svenska kronor. 
Till produkten
 

Stelt armband i form av hästben i 18 karats guld. Priset ligger på 1.960 dollar, cirka 16.600 svenska kronor.
Till produkten 
 

Vi hittar även olika små berlocker som ska fästas på ett armband. Här ett hästtäcke i 14 karats guld för 495 dollar, cirka 4.200 svenska kronor.
Till produkten
 

Eller varför inte en höbal i 14 karats guld för 460 dollar? Alltså cirka 3.900 svenska kronor...
Till produkten


Det finns även en transport i 14 karats guld för 654 dollar, cirka 5.500 svenska kronor.
Till produkten

Lyxigt, eller hur?


Cajsa EkströmLäst 6389207 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
16
2016

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa EkströmLäst 6448080 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
13
2016

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa EkströmLäst 6466987 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »
Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 818875 läsare