Hästskötarbloggen
MAR
10
2011

Tji fick ja för vårväder idag har det varit snö blandat regn hela dagen och storm, usch och fy. Jag var i alla fall ledig så jag höll mig inne hela förmiddagen innan ja vid lunch åkte in till Kstad för lite olika ärenden. Har nu shoppat en hel del inför Arezzo i mat och dryckväg. Massor av vatten, cola, fanta och mineralvatten blev det, lika bra att ha fyllt på lagret från start.

Körde även en sväng till Stablestore och inhandlade en special grimma till Yummy, det blev en svart med massa fluff på och med hans namn i guld, oj så fint han kommer bli så stolt.
Det bästa av allt är att då står det hans namn om han får för sig att vara olydig, då vet alla att det är han.. =)

Ni får bilder på den imorgon, just nu är ja för lat för att hämta kabeln och stänga av internet då ja bara har ett usb uttag och sen starta om allt igen.
Har egentligen lovat Yummy en grimma i läder med guldplatta och gravering, men då inte det gick att fixa idag så fick det bli så här så länge. Han komemr få en så småningom.
Isaac har redan både grimma och grimmskafft i läder med namn på, det fick han innan Kenntucky och nu tycker Yummy att han uppgraderat sig så efter hans prestation i Gbg att nu borde han också få det.

Som ni nu förstått så är det alltså Arezzo som står på tur som nästa tävling i kalendern, Arezzo ligger i Italien så då får vi verkligen hoppas på vårväder. Det brukar faktsikt vara ganska bra så lite sol tackar vi inte nej till som sagt. Ni som följer min blogg vet ju redan att jag HATAR kyla.
I år blir det min 4e gång i Arezzo så man kan säga att ja känner till det stället ganska bra, vilket kan vara ganska skönt ibland. 
Jag har redan lovat CK att vara hennes personliga guide när hon och medhjälpare Larsson entrar Italien en vecka senare än oss.

Vi åker ner nästa fredag och bör vara på plats söndag natt, kommer bli minst ett stopp på vägen det längsta kommer att vara på galoppbanan i München.
Ett bra ställe nära från motorvägen och lätt att hitta så det är smidigt, där stannar vi för att sova äta och allt annat nödvändigt. står väl där i 12 timmar minst skulle ja kunna tro, vi har inte lagt upp planen helt än.

Nu ska ja gå och lägga mig, och drömma om bättre väder. God natt mina vänner
// Ida Lövgren


                 
                                               Yummy


Läst 40805 ggr Kommentarer Kommentera

Vardagen börjar komma ikapp och man börjar komma tillbaka till det vanliga igen men årets Göteborg Horseshow var en av dom bästa måste jag säga. Dels pga av att hästarna hoppade fantastiskt, dels för att många roliga människor var på plats och inte minst för det genombrott dom svenska ungdommarna vidade upp. Sverige har en framtid det vill ja lova.

I veckan har jag varit ledig i två dagar och hunnit med en hel del saker. Har hunnit med bankärende, skaffat mig en Iphone, och varit på Ikea blandannat.
I torsdags var även Jennie ledig så vi åkte till Ikea ihop, där vi bestämt att vi skulle träffa Malin för lite shopping och lunch.


Jennie och Malin här på burlövceter 



Idag har det varit riktigt vår väder här i Linderöd, helt fantastiskt vad lite sol kan göra. Skönt nu om det kan sluta vara s himla kallt är så trött på att frysa.
På förmiddagen var det longering som stod på schemat, hovslagaren var här och hästarna skulle även hinna ut på band och skritt.
Vid 11-tiden kom Alex och då red han ut på Ph en sväng och efter det red vi ut ihop på Isaac och Yummy. 
Jag var väldigt snabb på att paxa Isaac, han är åminstonde lite lugnare än Yummy =)
Dom var väldigt pigga och saker som tvättställ, höns, pressening och hästar i en hage blir genast farliga ting. Tur för dom att dom är mina stjärnor i alla fall.


Longering


               
Stjärnorna trivs i vårsolen,nu är det dags att öppna upp deras fönster ut igen =)




             
      PH på bandet                  8:an i skritten            Dannys debut på bandet


Nu är det sovdags jag är jätte trött. Tack och god natt/// Ida Lövgren









 


Läst 39713 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.