Hästskötarbloggen
MAJ
16
2011

Nej då jag har inte slutat blogga för alla er som undrar, jag har som vsnligt haft svårt för internet uppkoppling därför denna frånvaro. 
Men så kan det bli ibland, jag har alltid datorn med mig så i mån om tid och internet skriver jag såklart.

Vi har hunnit med en del sen sist, 2 veckor i Hennriksdal sen åkte vi ner till Mannheim i Tyskland för en 3*stjärnig tävling där.
Vi hade med oss Isaac, Yummy och 7 åringarna Flecu och Abbey, hästarna skötte sig fint och det blev några placeringar. Båda 7 åringarna kvalade till finalen och var nolla där och i omhoppning, Flecu hade tyvärr 8 fel och Abbey 4a där men slutade 8a och 11a tror jag väldigt bra vill ja sga med tanke på att det var över 60 stycken från början och bara 30 i final och här tävlade 7åringarna mot 8 åringarna så de va inte den lilla banan och det var utskrivet 145 så ja säger bara se upp i Falsterbo här kommer vi ;)

Yummy gjorde jätte fina rundor men var nog utan placering han har inte tävlat sen Arezzo och behövde komma igång lite igen, Isaac var 4 i 145an speed och var mycket nöjd med sin insats (jag med)...

Det var en rolig helg, bra tävling måste jag säga. Stor fin bana bra framhoppning nära till allt utom lastbilar och roligt folk. =) Min kompis Jossan var också med i helgen så hon hjälpte mig lite med allt och framförallt  7 åringarna eftersom det va så taight mellan dem och tur var det för i omhoppning hade vi bara 5 i mellan. 

Efter Mannheim så åkte vi till Henk där vi bara stallade upp en dag, innan det var dags för nästa tävling en 2* i Holland.
Jennie hade nu kommit ner med en lastbil och 2 hästar till så med det styrde vi som sagt till Holland bara 3 timmar från Henk.
En bra helg där hästarna har hoppat jätte bra men lite stolpe ut men Abbey stod iaf för en 2a och en 3e plats.
Yummu hoppade GP och hoppade som en peng rörde inte en enda bom förens det där jäkla reket på sista linjen kom, fasen på en sån bra runda men men. Med bra rundor i kroppen så ska han nog vara väldigt taggad för Lissabon nu.

Ja som ni ser så blir alltså nästa tävling Lissabon i Portugal där Yummy för första gången ska tävla under de svenska färgerna i Nationshoppningen där. Ni måte hålla alla tummar och tår för oss vi lovar att göra vårt bästa. =) 
Vi är tillbaka hos Henk nu och skla stå här fram tills på Lördag då vi påbörjar den långa resan ner till Portugal.

Så jag hoppas på att jag kommer hinna att skriva lite mer innan vi beger oss så håll ögonen öpnna..!!!

MVH Ida Lövgren


Läst 31652 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.