Hästskötarbloggen
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Hejsan!

Nu har jag jobbat på mitt nya jobb i två veckor och än så länge trivs jag jättebra. Det är så fantastiskt skönt att slippa kylan, så att spendera vintern i Florida passar mig perfekt.

Nu är alla hästar på plats också och all packning uppackad. Jag kan lova er att det var inte lite saker som skulle packas upp!

Just nu har vi sju hästar i stallet från 6 år och uppåt, alla är trevliga individer att hålla på med och de ser jättefina ut på banan, ska bli spännande att få se dem hoppa och tävla framöver.

Idag är jag ledig, men tyvärr är det där med att sova länge inte min starka sida. Ska väl försöka somna om lite så småningom kanske. Annars tänkte jag passa på att tvätta lite och städa! Sen lite lyx och åka och fixa naglarna lite fina och kanske shoppa lite. :)
Eller kanske spendera några timmar vid havet eller poolen. Vädret säger sol och 28 grader så det verkar inte heller vara en dum idé.

Ha en trevlig dag hemma i Sverige!

Mvh Ida Lövgren
  
Ps. Om ni har något speciellt ni vill att jag ska skriva om får ni gärna kommentera och berätta vad ni vill veta.


Läst 29224 ggr Kommentarer Kommentera


Stallet.

Så, nu är jag på plats i Wellington - som många av er redan har räknat ut!
Här kommer jag att spendera vintern.

Familjen jag ska jobba för är verkligen supertrevlig och jag har en jättebra känsla! Tjejen som rider heter Catherine Pasmore och är en framgångsrik ung amerikansk tjej. Hon var faktist i Falsterbo i somras bland annat.

Hästarna kommer inte förrän på onsdag, så nu spenderar jag mest tid på att komma på plats och vänja mig vid tidsomställningen. I dag blir det att färdigställa stallet innan dom anländer.
   


Mitt rum.

Vi bor i ett jättefint hus några minuters bilfärd från stallet. Huset kommer jag dela med en annan tjej. Men vi har varsitt sovrum och badrum. I området där huset är finns pool, tennisbana och ett litet gym!

Det är väldigt varmt här, men det är inget jag har något emot så jag klagar inte.
Enda tråkiga är att jag inväntar mitt bagage som tyvärr blev kvar i Frankfurt... Men det ska komma under dagen i alla fall.

Nu ska jag åka och kolla runt, kanske shoppa lite. ;-)
  


Poolområdet. :) 

Mvh Ida


Läst 30773 ggr Kommentarer Kommentera
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

God morgon alihop!

Det där med att bli vuxen varade inte allt för länge. Plugga och stadga sig kan komma sen! Jag är fortfarande ung (tror jag själv iallafall), vi lever nu och här - så varför inte leva ut då?!

Så nu sitter jag här på flygplatsen i ett regnigt Göteborg redo för nya äventyr och ny arbetsgivare! Men vart?! Ja, det får vi se om några timmar. Vart tror ni jag är påväg?!? :)

Jag kommer fortsätta blogga från det nya landet och hoppas att ni vill fortsätta följa mig här på Hippson!

Tillsist ett stort GRATTIS till svenskarna i Barcelona! Grymt bra jobbat!

Nu är det dags att gå på planet, jag når resans mål om drygt femton timmar.


Mvh Ida Lövgren


Läst 35043 ggr Kommentarer Kommentera

Hej allihop,
Det har hänt en hel del sen sist jag bloggade...


Falsterbo är självklart ett av mina starkaste och bästa minnen! Den känslan kommer jag aldrig glömma.
   

Det är nämligen så att jag har slutat jobba som hästskötare till Alex. Det var lite på tiden att gå vidare, nu får vi se vad livet har att erbjuda. Jag kommer självklart hålla kontakt med teamet och håller i alla lägen en extra tumme för mina favorithästar - så klart.

I morse kom jag och min kära bloggkollega My hem från en veckas semester på Cypern.
Vi har haft en superbra resa med strålande väder, mycket sol och bad och så passade vi på att vila upp oss i massor.



Jag och My på en båttur. 





Vädret har varit fantastiskt - vi hade nära både till pool och havet.




Läst 35498 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.