Redaktionens pryltips - "Tala är silver – glittra är guld"

Redaktionens pryltips

APR
23
2015

"Tala är silver – glittra är guld"

Allt som glittrar är inte guld, men vi har funnit produkter för dig som vill synas lite extra på tävlingsbanorna i vår – med fokus på guld och silver.

Märket Gold Lable har en serie med produkter som får hästens hovar, och utvalda ställen på pälsen, att glittra ikapp med solen. 

Denna glittergelé passar förslagsvis till hästens rumpa, om man har gjort en snygg märkeskamning – eller har klippt ut ett hjärta eller en blixt i pälsen. Kostar 85 kronor och finns här.

Glittersprejen från samma tillverkare kan passa fint i svansen, eller om man vill ge en sista touch till hästens flätade man. Kostar 119 kronor och finns här.

Är du inte så mycket för att sätta glitter i hästens man eller svans kanske några stänk silver kan vara passande på hovarna? Då finns detta hovlack för 119 kronor. Ni finner det här.

För dig som endast vill låta utrustningen stå ut finns det engelska företaget Equiture, som gör magiskt fina pannband i många olika färger. Vi har valt ut några favoriter i just silver och guld:


För drygt 650 kronor får du ovanstående pannband i härliga guldtoner, finns här.

  
Önskar du hellre låta tränset glittra i vackraste silver och diamanter tycker vi att nedanstående passar perfekt. Riktigt snyggt med en marin luva på en brun häst. Även detta pannband kostar drygt 650 kronor, och finns här.
   

Två något diskretare men otroligt fina pannband är nedanstående. De kostar cirka 520 kronor respektive 420 kronor. Ni hittar dem här och här.

Läst 29067 ggrMer från prylbloggen

JUL
28
2016

Jag hittade riktigt fina smycken från Ashley's Fine Equestrian Jewelry, ett smyckesföretag som har specialiserat sig på att göra smycken inspirerade av ridsporten. Men smakar det så kostar det, drömma kan man dock alltid!
   

Vackert hängsmycke i form av en ridstövel och stigbygel. Ridstöveln är i 14 karats gult guld och stigbygeln samt sporren är i 14 karats vitt guld. Priset ligger på höga 1.538 dollar, cirka 13.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Ridstöveln finns även i en billigare variant, där stöveln är i silver och stigbygeln samt sporren i 14 karats gult guld. Priset hamnar då på 550 dollar, cirka 4.650 svenska kronor.
Till produkten
 

Hängsmycke i form av en sadel i 14 karats guld. Prislappen ligger på 895 dollar, cirka 7.600 svenska kronor.
Till produkten


Dressyrsadeln i 14 karats guld går på 1.420 dollar, cirka 12.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Halsband i 14 karats guld, där bettet är prytt av diamanter. Dock en saftig prislapp på 2.399 dollar, cirka 20.300 svenska kronor. 
Till produkten
 

Stelt armband i form av hästben i 18 karats guld. Priset ligger på 1.960 dollar, cirka 16.600 svenska kronor.
Till produkten 
 

Vi hittar även olika små berlocker som ska fästas på ett armband. Här ett hästtäcke i 14 karats guld för 495 dollar, cirka 4.200 svenska kronor.
Till produkten
 

Eller varför inte en höbal i 14 karats guld för 460 dollar? Alltså cirka 3.900 svenska kronor...
Till produkten


Det finns även en transport i 14 karats guld för 654 dollar, cirka 5.500 svenska kronor.
Till produkten

Lyxigt, eller hur?


Cajsa EkströmLäst 6166827 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
16
2016

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa EkströmLäst 6225701 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
13
2016

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa EkströmLäst 6244605 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Redaktionens pryltips »
Annelies senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 231971 läsare