Redaktionens pryltips - Julklappstips: Önskeoutfit för den kräsne

Redaktionens pryltips

DEC
03
2014

Julklappstips: Önskeoutfit för den kräsne

Nu när det nalkas jul är det perfekt tid att önska sig de där lite för dyra ridkläderna – som man inte riktigt skulle unna sig själv – men som man gärna vill ha. Kanske finns det någon i familjen som känner sig extra givmild?

Här kommer min önskeoutfit, komponerad av prylar jag egentligen tycker är något för dyra. Men som mer än gärna skulle få ligga under julgranen. 

Högst upp på önskelistan tronar en ny vinterjacka och denna från Mountain Horse tycker jag ser riktigt mysig, varm och snygg ut. Modellen heter Belvedere Coat och är en jacka med avtagbar luva med fuskpäls, muddar i ärmarna med tumhål, samt sprund baktill för att underlätta vid ridning. Priset ligger på 2799 kr och ni hittar den här

Dessa ridbyxor i modellen Leha från Equilines senaste kollektion tycker jag är riktigt snygga. De ser dessutom väldigt sköna ut. Dock är priset något mastigt, 2749 kr. Men om någon tycker att jag har varit extra snäll i år skulle jag inte tacka nej. Ni hittar dem här. 

Då jag redan har ett par bruna ridstövlar, som jag verkligen älskar, skulle dessa svarta varianter från De Niro Boot gärna få flytta in i stövelsamlingen. De är tillverkade i kalvskinn och har en snurrad dragkedja runt vaden. Priset ligger på från 5499 kr och uppåt, ni hittar dem här

Jag har länge varit sugen på en hjälm från OneK, och när det är dags att köpa en ny hamnar denna modell högt upp på listan. Den heter OneK Defender Matt och priset ligger på 2395 kr, ni hittar den här

Denna urmysiga fleecetröja i unisexmodell kommer från Kingsland, den heter Angon och finns i både beige och brun färg. Priset ligger på 1999 kr och ni hittar den här

Snygg väst från HV Polo med pälskantad krage och dekorativt bälte i midjan. Västen är tillverkad i polyester vilket ger den en glansig yta, där smuts inte fastnar så lätt. Priset ligger på 949 kr och den finns här

Avslutningsvis tycker jag att denna stickade mössa från Bart ser väldigt mysig ut. Insidan är fodrad med polyester. Priset ligger på 399 kr och ni hittar den här


taggar


liknande webbartiklar


Läst 36596 ggrMer från prylbloggen

JUL
28
2016

Jag hittade riktigt fina smycken från Ashley's Fine Equestrian Jewelry, ett smyckesföretag som har specialiserat sig på att göra smycken inspirerade av ridsporten. Men smakar det så kostar det, drömma kan man dock alltid!
   

Vackert hängsmycke i form av en ridstövel och stigbygel. Ridstöveln är i 14 karats gult guld och stigbygeln samt sporren är i 14 karats vitt guld. Priset ligger på höga 1.538 dollar, cirka 13.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Ridstöveln finns även i en billigare variant, där stöveln är i silver och stigbygeln samt sporren i 14 karats gult guld. Priset hamnar då på 550 dollar, cirka 4.650 svenska kronor.
Till produkten
 

Hängsmycke i form av en sadel i 14 karats guld. Prislappen ligger på 895 dollar, cirka 7.600 svenska kronor.
Till produkten


Dressyrsadeln i 14 karats guld går på 1.420 dollar, cirka 12.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Halsband i 14 karats guld, där bettet är prytt av diamanter. Dock en saftig prislapp på 2.399 dollar, cirka 20.300 svenska kronor. 
Till produkten
 

Stelt armband i form av hästben i 18 karats guld. Priset ligger på 1.960 dollar, cirka 16.600 svenska kronor.
Till produkten 
 

Vi hittar även olika små berlocker som ska fästas på ett armband. Här ett hästtäcke i 14 karats guld för 495 dollar, cirka 4.200 svenska kronor.
Till produkten
 

Eller varför inte en höbal i 14 karats guld för 460 dollar? Alltså cirka 3.900 svenska kronor...
Till produkten


Det finns även en transport i 14 karats guld för 654 dollar, cirka 5.500 svenska kronor.
Till produkten

Lyxigt, eller hur?


Cajsa EkströmLäst 6173646 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
16
2016

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa EkströmLäst 6232519 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
13
2016

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa EkströmLäst 6251424 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Redaktionens pryltips »
Cajsas senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 231987 läsare