Redaktionens pryltips - Laddat för en snygg och funktionell sommar

Redaktionens pryltips

APR
08
2015

Laddat för en snygg och funktionell sommar

I norska Kingslands sommarkollektion finns en hel del snygga och funktionella plagg. Nedan visar jag (Cajsa Ekström) er mina favoriter. 

I alla Kingslands kollektioner finns ett antal "tjocktröjor", denna säsong är inget undantag. Snyggast tycker jag att tröjan Brandford är. De grå ärmarna matchas med rött, blått eller grönt bröstparti. Ryggen pryds av en stor logga och priset ligger på 999 kr.

Även Bertha här ovan skulle kunna få flytta in i min garderob. Det är en hoodtröja (som finns i blå, grön eller grå färg) med luva, samt guld- eller silverlogga med krona. Priset i butik ligger även här på 999 kr. 

Ariel är en fräsch softshelljacka (som också finns i flera olika färger). Jackan är vattentålig och sydd i ett material som andas. Priset i butik ligger på 1549 kr. 

En lite tunnare fleecetröja hittar vi, genom modellen Ballentine. Finns i sköna vårfärger såsom turkos, orange, röd, fuchsia och blå. Priset ligger på 529 kr. 

Riktigt snygg fleecejacka med vadderat bröstparti, samt stor silverkrona på ryggen. Modellen heter Annie och priset ligger på 1349 kr. 

När det kommer till tävlingskavaj tycker jag att modellen Alma ser intressant ut. Det är en vattentålig jacka med en hel del detaljer, såsom strass både på kragen och baktill. Kavajen finns i turkos, fuchsia och blå färg och priset ligger på 3399 kr.

Då jag själv föredrar ridbyxor i neutrala färger föll dessa mig i smaken. Modellen heter Kelly, det är en silikonskodd ridbyxa i mikrostretch-material. Ridbyxan finns även i en röd, blå och vit färg. Priset ligger på 2249 kr. 

Sist men inte minst hittade jag ett set till hästen i en tilltalande dimblå färg (schabraket finns även i grått och vitt). Priset på schabraket ligger på 949 kr...

... och den matchande flughuvan kostar cirka 459 kr. 

Kingsland.no
Hela kollektionen


taggar


liknande webbartiklar


Läst 37730 ggrMer från prylbloggen

JUL
28
2016

Jag hittade riktigt fina smycken från Ashley's Fine Equestrian Jewelry, ett smyckesföretag som har specialiserat sig på att göra smycken inspirerade av ridsporten. Men smakar det så kostar det, drömma kan man dock alltid!
   

Vackert hängsmycke i form av en ridstövel och stigbygel. Ridstöveln är i 14 karats gult guld och stigbygeln samt sporren är i 14 karats vitt guld. Priset ligger på höga 1.538 dollar, cirka 13.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Ridstöveln finns även i en billigare variant, där stöveln är i silver och stigbygeln samt sporren i 14 karats gult guld. Priset hamnar då på 550 dollar, cirka 4.650 svenska kronor.
Till produkten
 

Hängsmycke i form av en sadel i 14 karats guld. Prislappen ligger på 895 dollar, cirka 7.600 svenska kronor.
Till produkten


Dressyrsadeln i 14 karats guld går på 1.420 dollar, cirka 12.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Halsband i 14 karats guld, där bettet är prytt av diamanter. Dock en saftig prislapp på 2.399 dollar, cirka 20.300 svenska kronor. 
Till produkten
 

Stelt armband i form av hästben i 18 karats guld. Priset ligger på 1.960 dollar, cirka 16.600 svenska kronor.
Till produkten 
 

Vi hittar även olika små berlocker som ska fästas på ett armband. Här ett hästtäcke i 14 karats guld för 495 dollar, cirka 4.200 svenska kronor.
Till produkten
 

Eller varför inte en höbal i 14 karats guld för 460 dollar? Alltså cirka 3.900 svenska kronor...
Till produkten


Det finns även en transport i 14 karats guld för 654 dollar, cirka 5.500 svenska kronor.
Till produkten

Lyxigt, eller hur?


Cajsa EkströmLäst 6157770 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
16
2016

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa EkströmLäst 6216644 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
13
2016

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa EkströmLäst 6235548 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Redaktionens pryltips »
Cajsas senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 231943 läsare