Redaktionens pryltips - Stallförklädet som håller dig ren under rykten

Redaktionens pryltips

APR
11
2015

Stallförklädet som håller dig ren under rykten


  
Clever Henry är ett nytt stallförkläde, som har tagits fram av företaget bakom den populära Magic Brush-borsten. Detta för att skydda ridkläderna från smuts och hår när man pysslar med hästen – till exempel på eller inför tävling.
  
Clever Henry finns i storlekarna S/M och L/XL, och i två olika färgkombinationer. Fickor i olika storlekar finns det gott om – där man kan förvara sådant som sprejflaskor, hovkratsar, gummiband och så klart Magic Brush-borsten. Är man rädd om mobilen, och vill förvara den säkert, finns också fack för den – som går att stänga med kardborreband.
När jag testade förklädet var det smidigt att dra på sig och hade bra knäppen, där man lätt kunde justera längden så att det passade.
  
Smaksak vad man trivs med
Detta är ett förkläde för den som inte vill smutsa ner utstyrseln och samtidigt vill ha allt som behövs – för till exempel knoppning och rykt – nära till hands.
Själv tyckte jag att förklädet blev lite otympligt och kändes i vägen, mer än det underlättade mitt arbete. Men om jag inte hade haft överdragsbyxor till hands, och ville skydda mina vita ridbyxor, hade nog förklädet åkt på för att hålla kläderna rena. Det är helt enkelt en smaksak om man trivs med förkläde eller inte – men gör man det är Clever Henry en smart produkt.
   

företagets hemsida kan du hitta mer bilder och information om förklädet, priset ligger på 49,90 euro. Vad tror ni om denna nya produkt, kommer den att bli lika stor som Magic Brush? 
  
/Mathilda Nygårds 


taggar


liknande webbartiklar


Läst 33167 ggrMer från prylbloggen

JUL
28
2016

Jag hittade riktigt fina smycken från Ashley's Fine Equestrian Jewelry, ett smyckesföretag som har specialiserat sig på att göra smycken inspirerade av ridsporten. Men smakar det så kostar det, drömma kan man dock alltid!
   

Vackert hängsmycke i form av en ridstövel och stigbygel. Ridstöveln är i 14 karats gult guld och stigbygeln samt sporren är i 14 karats vitt guld. Priset ligger på höga 1.538 dollar, cirka 13.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Ridstöveln finns även i en billigare variant, där stöveln är i silver och stigbygeln samt sporren i 14 karats gult guld. Priset hamnar då på 550 dollar, cirka 4.650 svenska kronor.
Till produkten
 

Hängsmycke i form av en sadel i 14 karats guld. Prislappen ligger på 895 dollar, cirka 7.600 svenska kronor.
Till produkten


Dressyrsadeln i 14 karats guld går på 1.420 dollar, cirka 12.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Halsband i 14 karats guld, där bettet är prytt av diamanter. Dock en saftig prislapp på 2.399 dollar, cirka 20.300 svenska kronor. 
Till produkten
 

Stelt armband i form av hästben i 18 karats guld. Priset ligger på 1.960 dollar, cirka 16.600 svenska kronor.
Till produkten 
 

Vi hittar även olika små berlocker som ska fästas på ett armband. Här ett hästtäcke i 14 karats guld för 495 dollar, cirka 4.200 svenska kronor.
Till produkten
 

Eller varför inte en höbal i 14 karats guld för 460 dollar? Alltså cirka 3.900 svenska kronor...
Till produkten


Det finns även en transport i 14 karats guld för 654 dollar, cirka 5.500 svenska kronor.
Till produkten

Lyxigt, eller hur?


Cajsa EkströmLäst 6376351 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
16
2016

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa EkströmLäst 6435224 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
13
2016

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa EkströmLäst 6454131 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Redaktionens pryltips »