Beyond Equestrian
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

I går var jag och Charlotte Röhfors med hennes fina 4-åriga sto Bulletproof (u: Billan xx  ue: Billion xx e: Clinton II) på vackra Henriksdal i Everlöv. Där bedriver syskonen Hannes och Tove Melin sin tävlingsverksamhet.
Vi hoppade en pay and jump på den stora gräsbanan under tävlingsliknande former, för att introducera den unga hästen för tävlingssituationen.

Denna lilla häst med ett hjärta av guld och ett mod som en  tiger visar stora framsteg och siktet är inställt på 4-årschampionatet i fälttävlan som avgörs i slutet av september på Flyinge.
Bulletproof och Lotta kommer från och med nu ingå i Team Beyond Equestrian. Vi kommer att följa ekipagets utvecklig här på bloggen.

Vi önskar dem lycka till.

// Karolina


Läst 15542 ggr Kommentarer Kommentera
JUN
11
2014
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Hej

Här kommer lite härlig inspiration från en resa till New York. Att tycka om denna stad är inte svårt. När man tar sig fram i staden med metron eller lotsar sig runt Manhattan till fots öppnar sig en ny värld bakom varje gathörn. Det känns verkligen som att man kan få allt. Allt man önskar sig och lite till.

// Karolina 


Läst 9579 ggr Kommentarer Kommentera

Ridning är så mycket mer än en sport, det är en livsstil. Och det är den delen av hästlivet som Karolina Eriksson vill utforska i sin blogg.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare
Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.