LisenBeezie!!!! Är inte så mycket för att "snuttifiera" vår sport men känner ändå GIRL POWER! Är det ok?


Litovets monter, Hjalmar vill gärna vara med på bild..


Hjalmar På Ninja..


Skriver autografer...


I Carpediem s monter .. , Carsten passar på att softa lite..


Hjalmar som Jens..


En grym Sibon. Jag fick vara andre skötare då och då. Jag skötte mig bra.


Soldater... cooolt..


Carsten vet var Lunatic vill bli kliad.. Hela huvudet är slut. Har massa intryck och saker jag skall dela med mig av till er från Gäteborg men för att det inte ska bli en roman måste jag " marinera" dem lite. Annars sprutar bokstäverna ut och det orkar jag inte JUST NU! Idag har jag bara jobbat, jobbat, tvättat , emailat, ridit haft träning osv osv. I helgen blir det nations hoppning i belgien ! Hästarna for nyss och Peder och jag i morgon bitti.. Eventuellt blir det nationshoppnings premiär för ännu en Cardento avkomma- Thriller 9 år. - Posted using BlogPress from my iPhone

Läst 37197 ggr Kommentarer KommenteraMini hoppbanan är väldigt populär på mässan!!


Igår fick jag vara andreskötare på Peders hästar eftersom han hade både Sibon och Cash In i stora klassen. Båda var felfria och båda blev placerade!


Jag lottar ut 3 hinkar LITOVET, anmäl er bara via LITOVETS facebooksida till att komma till Litovets monter i morgon Lördag kl 12.00! Vi ses där!!! - Posted using BlogPress from my iPhone

Läst 37214 ggr Kommentarer Kommentera

Grattis!! Ni vann 2 biljetter var till fredagens kvällsföreställning! Börjar kl 18.  

Grattis till: Amanda Rydén, Robin Kärnberg, Claudia Doria, Emma Karolina Andersson, Elin Brage. Ni får mail sent i kväll om hur/var ni hämtar ut biljetterna med legitimation.


Tack H&M för biljetterna! - Posted using BlogPress from my iPhone


Läst 30832 ggr Kommentarer Kommentera

Vilken härlig atmosfär det är här i Göteborg! Kom hit! Team H&M bjuder på biljetter!


Vill du jättegärna komma hit och titta med en vän på fredag kl 18.00?? Då skall du snabbt svara i kommentatorsfältet nedan HÄR med namn och epostadress. I kväll, torsdag, kl 20. 00 lottar vi ut 5 st som får 2 biljetter var.


Tack H&M för detta! Fina bilder och uppdateringar på H&Mwelovehorses Facebook sida också.
  
 - Posted using BlogPress from my iPhone


Läst 27285 ggr Kommentarer Kommentera
APR
25
2013Tidig morgon, slänga in tvätt, packa till mig, packa till barnen, vända på kläderna på ett barn ( alltid bak å fram..) frukost till barnen, packa 1 gympa påse släppa ut hönsen och ge dem mat, köra barnen till skola och dagis, svara på mail, posta viktiga kuvert, på med stövlarna, titta på två hästar som kommit, ta mig mycket tid för att hoppa Thriller vattengrav och trekombination.. Var mycket bra. Hoppat Fendi också bra..mer igenom. Hoppade även vattnet på honom för första gången. Jätte fin. Sätta upp plan för mina hästar när jag är borta,


Lektion för tjejerna hemma, Sung, Mikaela och Paulina. Ris och ros men mest ros för det går framåt. Vi fokuserar 80% på ryttaren. Skynda duscha, lite kontor, slänga ut hunden, slänga ut katten ( som inte ens bor inne... När kom han in?!). Slänga sopor, bära väskor, larma och låsa köra iväg, glömma grejer, köra tillbaka, låsa upp larma av... Låsa igen, hämta Emelie F, köra till Skola och Dagis, hämta barnen och NU kör vi mot Göteborg! Pust!!! 5 minuter senare " mamma jag är hungrig" därefter " mamma jag måste kissa".. Osv. Men tänk vi kom upp! God natt från Götlaborg!


Regnbågen!!!! Hann inte med den idag. Lagt den som skärmsläckare på mobilen. Det måste funka! - Posted using BlogPress from my iPhone

Läst 26115 ggr Kommentarer Kommentera
Hej! Idag har vi köpt den 5 årige hingsten Canvas Plus e Cardento.


Jag gillade vad jag såg när jag såg hans debut i 120 på hans hemsida Canvas Plus hemsida Sen såg vi hingstvisningen på live sändning i telefonen..


Live sändning från hingstvisningen. (Just här på bilden är det en annan hingst. ) så jag ringde Erik som jag känner och som fött upp honom och äger ( ägde) honom. Vi fick pröva honom och känslan att hoppa honom var ännu bättre än vad det såg ut som, sådan kraft och en nästan elektrisk känsla. Nu är han vår! Vill gärna tillägga att det var trevligt att sitta upp på en sådan välutbildad 5 åring, bra jobb av Olof Smith och innan honom, Camilla Axelsson. Så här skrev World of ShowjumpingWorld of Showjumping


Peder och barnen rider gärna i skogen. Peder barbacka! Tyvärr ingen bild..


Barnen tycker det är kul att rida i backarna..


Några av ryttarna som ska rida i Göteborg var hos oss i två dagar och red för nygamla landslagstränaren Henk Nooren. Här i en paus i köket med mäster Markne. Jag fick bara titta på den här gången eftersom jag inte ska rida i Göteborg. Dock snodde jag till mig några minuter med Mental coachen Ester och fick mycket bra tips, delar inte med mig av det just nu för det är för mycket men jag ska titta på en regnbåge varje dag för att tänka rätt..så jag köpte en kylskåps magnet som nästan är en regnbåge när jag var på moderna museet i helgen..


Tavla av Himla Klint. MIN regnbåge ;-) Haij. BlogPress from my iPhone

Läst 28346 ggr Kommentarer Kommentera
APR
20
2013
Hej. Har försökt lägga ut lite filmer några dagar men det funkar inte. Måste få ordning på det! Kommer!!


Lite bilder från stallet... Här vår super skickliga hovslagare Rebecca som skott hos oss i 12 år! Hon är grym på att hitta lösningar och få till konstiga hovar. För att inte tala om hovsprickor. Lägger verkligen ner engagemang och känsla i sitt hantverk. Här skor hon Sibon som skall tävla i Scandinavium nästa vecka. Alla hästar har ett skonings schema. Sko tiden anpassas till tävlingarna. Det som är annorlunda till utomhus perioden är att hästarna får fler brodd hål.


Katten Twice älskar att utnyttja hästarnas nyfikenhet och njuter av deras mular!


Har filmen om Jappeloup kommit ut? kommer den till Sverige? någon som vet? haij Posted using BlogPress from my iPhone

Läst 29635 ggr Kommentarer KommenteraDirekt hemma igen hade vi tävlingsmöte inför Grevlunda-tävlingarna som är 7-9 juni, missa inte dem!!! Med unghästklasser, ungdoms-Grand Prix med kval till Falsterbo och Litovet Grand Prix 1,50! Bra prispengar och strålande fint väder (kan man hoppas!). Vi har även unghästklasser 1.00-1.30 + elitallsvenskan mitt i veckan, någon dag innan. Bra va! Vi har även köpt lite nya hinder och så vidare. Det kommer bli kanon. Proppen är ute vilken dag som helst. Drivna och numera rutinerade medarrangörer från Österlens Ridklubb vid bordet. Kul att jobba då.


Den här lappen borde hänga i alla ridhus. Och alla ryttare borde kunna detta som ett rinnande vatten. Jag är sådär på att komma ihåg ordningen, men den är ju logisk! Jag hittade den i ett ridhus utanför Göteborg där vi var och tittade på hästar. Resa resa resa. Leta, leta, leta...


Vi har anmält unghästarna med Matilda i sadeln till tävlingar. Bland annat hit till Skyrup. Jag kommer också anmäla mig dit för de större klasserna, grym tävling. Samma underlag som vi har, fina hinder. Väldigt utvecklande för hästarna och ryttarna.


Idag fyller Hjalmar 6 år!


Vildsvinsmamma med 6 kultingar efter sig, tyvärr dog telefonen när jag skulle fota hela familjen mitt på vägen. Mamman stannade och tittade på mig, glad att jag satt i bilen!!!
 
Anna kom hem igår med hästarna. De ser pigga ut, så grymt kört av henne! Haij.
   
Förresten - kan ni hjälpa till att fylla i en enkät om bettinköp? Det går fort!!! Enkät bett inköp Vore toppen! Tack!
  
Posted using BlogPress from my iPhone


Läst 37896 ggr Kommentarer Kommentera
God morgon. Klockan är 06.00 och vi är redan på flygplatsen i Alicante för att flyga hem. Igen.


Tidigt flyg idag...


Bra avslut på tävlingen. Thriller var placerad med 0/4 i Grand Prixen och även Peder med fina Sibon.


Roffe gjorde sin sista start tillsammans med Carusso och blev också placerad i GPn.


5e! Generationen ryttare i familjen van Paschen. Constant är ungdomsryttare men placerad i alla ( vann en) RR klass. Honom kommer ni se mer av.


Äntligen har vi fått en egen logga till stallet och här tävlingarna! lite som skomakarens barn... Peder gör ju massor logotyper och grafiska profiler men vi själva har aldrig haft någon. Gillar att det är ett hjärta. Familj och kärleken till hästen. Perfekt för oss. Ha en fin dag! Lisen Posted using BlogPress from my iPhone

Läst 35858 ggr Kommentarer KommenteraDen här bilden hade nästan 3000 likes på min instagram igår. Vad är det som gör att vi älskar rida på stranden bilder. Jo nog för att det är precis så ljuvligt som det ser ut. Underbart! Thriller 0 fel 1.45 i Fredags, 4 fel på lördag. I em är det en 145 GP. Alla mina fel jag får på honom är nästan alltid i trekombinationer där det är två språng. Han hoppar väldigt väl in och skjuter på för mycket. Måste träna detta när jag kommer hem med bom i landningen.


Anna tvättar Fendi som var placerad i en svår 140. Känns mycket bra.


Två sådana hinder som man kunde välja vilket håll man skille hoppa dem ifrån


Man måste skriva upp sig eftersom tävlingarna går över 3 banor samtidigt. Efter 3 veckor är vi bra kompisar jag och tavel cheifen.


Linda Heed tackar organisationen för tävlingarna på avskeds minglet igår. Bra!


Har den här bilen inte kommit lite fel? More to come... Posted using BlogPress from my iPhone

Läst 29964 ggr Kommentarer Kommentera
Sida: 1 2 nästa » sista » 
Lisen Bratt Fredricson är en av våra absolut bästa hoppryttare, och dessutom en fantastisk entreprenör och hästföretagare. Tillsammans med maken Peder driver hon Grevlundagården, och Lisen är också drivande inom Swedish Select Horse Sales och Ryttargalan AB.


På Lisens blogg får du följa vardagens späckade schema med daglig träning och ett intensivt tävlingsprogram. Både med landslaget och i internationella sammanhang. 

Följ även LitoVet på:
Facebook.com/LitoVetGOPOnypon
Hippovitae.se

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare
Ansvarig utgivare: Cajsa Ekström Arman

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.