Hållbara ryttare
Presenteras i samarbete med: Saab och Ridsportens Innovationer

Hållbara Ryttare

Sjukgymnasten Birthe Vogelius delar med sig av kunskap och konkreta övningar som förbättrar ryttarens sits och inverkan.


Peder och "Allan" helt enkelt oslagbara

Hållbara Ryttare
Det blev dubbelt svenskt i topp när Global Champions Tour kom till Stockholm och Stadion. Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana gav Peder och H&M All In en rejäl utmaning, men deras tid gick att slå.– I dag var min dag, säger Peder efteråt till arrangören – och tackar samtidigt publiken för att den är bäst i världen.
Läs mer

Tinne: ”Det är bara jag och ridbanan – nu ska jag rida så bra jag kan och hålla fokus på min häst”

Hållbara Ryttare
Hållbara ryttare 2, del 7: Sjunde och sista delen av serien ”Hållbara ryttare”, om mental träning, handlar om att vara bäst den dagen det verkligen gäller. Här avslöjar landslagsryttarna i Saab Team Sweden Dressage hur de gör för att lyckas prestera under press.
Läs mer

Landslagscoachen Kjell Enhager: ”Hur kan det här hindret hjälpa mig att bli en ännu bättre ryttare?”

Hållbara Ryttare
Hållbara ryttare 2, del 6: I del sex av sju av serien ”Hållbara ryttare”, om mental träning, är temat rädslor och upplevda hinder. Medlemmarna i Saab Team Sweden Dressage, alltså landslagen i dressyr, delar med sig av hur de hanterar sina rädslor och upplevda hinder – både i vardagen och på tävling.
Läs mer

Presenteras i samarbete med:

"Hållbara ryttare" är den del av projektet Ridsportens Innovationer. Genom korta filmade instruktioner ger sjukgymnasten Birthe Vogelius konkreta tips som inte bara leder till bättre ridning utan även till en sund och hållbar kropp.
Läs mer på Hästsmart.se
Mer om projektet Hållbara ryttare: