Hästskötarbloggen

Klockan är just nu strax efter 07 00 och jag sitter vaken i min säng, på min lediga dag!
Vaknade av att hundarna skällde och nu kan ja bara inte somna om, det är det värsta hade jag inte varit ledig så hade jag säkert inte haft några problem alls att somna om för då är sängen det bästa som finns men idag när man kan sova länge, nej då kam man inte.

Har dock aldrig varit en sådan peroson som ka sova länge men 09 00 - 10 00 hade ju suttit fint, men men som sagt då har jag mer tid att spendera idag.! Idag ska jag åka och shoppa lite, det är en av mina favorit hobbys vid sidan av hästarna. Skulle kanske också försöka se om det finns någon tid hos någon frisör som skulle kunna fixa min utväxt.

Nu är det bara en dag kvar och sen är det dags för årets första meeting, spännande spännande. Bella gjorde en fantastiskt debut i Åstorp så vi får se vad hon kan komma med nu och Sally blir finare och finare för varje dag. Ska bli jätte kul att komma ut på tävlingar igen känns verkligen som at det är på tiden. Sen att få träffa alla roliga människor är inte hel fel det heller. =)


Sally i hagen i vintras (dock har vi fortfarande snö)



Jag ska niog faktiskt passa på att gå ut och packa lite idag, bara kolla över det mesta och slänga in fodret, vattenhinkar, krubbor osv det går så fort och jag är ju som sagt ändå vaken.!

Ha en toppen dag allihop så hörs vi snart och i helgen när det är tävling då har jag massor att uppdatera er om så håll utkik!

Ida Lövgren


Läst 21545 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.