Hästskötarbloggen
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Snart är det dags för årets ryttargala. Både jag och Sara (!) har blivit nominerade till kategorin Årets hästskötare! Jag vet att jag talar för oss båda när jag säger att vi är jätte glada för nomineringen men nervösa för själva galan. Ingenting som vi går på vardagligen direkt! Vi får stötta varandra genom det här ;)

I lördags var vi och tävlade i Hamre. Nya hingsten, Uncanto, gjorde sin första start tillsammans med Jens. Dom startade i en 130 hoppning och återigen bevisade Uncanto vilken fantastisk häst han är :)

Vi hade även med oss "Harry" som också hoppade 130 med 4 fel och Avon som gick lagklassen. Avon levererade en felfri runda och laget slutade som trea!

Nästa tävling blir Flyinge! Jag har börjat klippa hästarna som ska dit. Känns som man aldrig blir av med allt hår som fastnar överallt..

Lunatic som har haft en lugn period med turer i skogen börjar vi nu sätta igång igen. Han säger klart och tydligt till när han har lessnat på att vila och är just nu mer vild än tam! Han bockar iväg som en treåring vid uppsittning och är mer vild än unghästarna när man ska rida på tur ;) Men det är få saker som gör oss så glada som när det hästen är glad! Han talar verkligen om hur kan tycker och känner kring saker och ting och det är väl underbart!


Läst 14865 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.